Aktuális, Külpolitika

Macron, az „Élysée-palota pszichopatája” a tűzzel játszik: a francia kormány meghirdette a „negyedik covid hullámot” mely könnyen egy új francia forradalomba csaphat át

Mint ez várható volt Emmanuel Macron múlt heti covid-terrorista bejelentései és a hétvégi tüntetéssorozat után a francia kormány hirtelen bejelentette a negyedik Covid19 hullámot. Úgy kezdődnek ezek a hullámok, mint egy  rossz horror forgatókönyv előre megírt epizódjai.

Franciaországban megkezdődött a koronavírus-járvány negyedik hulláma – közölte Gabriel Attal francia kormányszóvivő hétfőn este, a kabinetülést követően.

Bejelentette, hogy a kormány hétfőn változtatásokat hajtott végre a járvány elleni stratégiájában, a többi között meghatározatlan ideig mérsékelt összegű bírságokat alkalmaznának a szabályszegő üzletekkel szemben. Attal hangsúlyozta, hogy az augusztus elején hatályba lépő járványügyi intézkedések mindemellett a legszigorúbbak közé tartoznak Európában.

Franciaországban egyebek mellett kötelezővé teszik a koronavírus elleni védőoltást az egészségügyi dolgozók számára, illetve az oltási igazolványok felmutatása lesz kötelező számos helyen, így megkövetelik azoktól, akik étterembe vagy szórakozni akarnak menni, illetve vonatra vagy repülőre akarnak szállni.

Franciaországban már elkezdték az oltóközpontok szétverését a tüntetők, a helyzet egyre feszültebb és könnyen meglehet, hogy a történelem ismétli önmagát égisze alatt, a negyedik hullámos covidterroristák miatt kirobban az új francia polgárháború, mely egyszer már lángra lobbantotta Európát.

A tüntetők követelik macron elnök azonnali lemondását. Érdekes jelenség, hogy egyre több helyen látnak napviláágot olyan  cikkek, melyekben a francia elnököt pszichopatának titulálják. Adriano Segatori olasz orvosprofesszor, pszichiáter és pszichoterapeuta is tanulmányozta Emmanuel Macron viselkedését, megnyilvánulásait és életútját. Egy erről írt  tanulmányban   erre alapozva vonta le a konklúziót: „Macron egy pszichopata.

A professzor diagnózisát olvasva az emberben jogosan felvetődik a kérdés, vajon hány jelenlegi EU-s vezetőről lehetne felállítani ugyanezt a diagnózist?!

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile