Aktuális, Külpolitika

Macron vakcina-törvénye máris gyilkolt: A Pfizer oltás beadása után 9 órával, életét vesztette egy 22 éves francia fiatalember – hiába jelezte az orvosoknak, hogy allergiától szenved azok csak beadták neki a kísérleti szert

A franciaországi Sète-i, 22 éves Maxime Beltra a Pfizer vakcina beadása után 9 órával elhunyt. A halál beállta előtt a fiúnál súlyos  anafilaktikus sokk lépett fel, adta hírül a Yahoo France. A fiatalember figyelmeztette az oltást végző orvosokat, hogy  több ételallergiában szenved és kikérte a véleményüket, hogy így is megkaphatja e a covid vakcinát,  az orvosok azonban nem vették figyelembe, hogy a fiatalembernek nyilvántartott allergiája van s beadták neki a Pfizer géntechnológiás kísérleti oltását.

A francia lapok beszámolója szerint az oltás beadása után a fiú rosszul lett és olyan súlyos allergiás rohamot kapott, hogy nem tudták megmenteni az életét. A fiatalember szülei feljelentést tettek fiúk halála miatt.

Az érintett kórház ( ahol az az oltóközpont van, ahol a fiút beoltották) vezetői persze elkezdték mosdatni a szerecsent, azt állítva, hogy elképzelhető, hogy nem is az oltás okozta a fiatalember halálát, hanem  lehet, hogy a vakcina beadása után az áldozat evett valami olyasmit, amire allergiás volt.

Tehát a cinikus és embertelen hozzáállás, hogy valaki, aki aggódik a vakcina miatt, mivel tudja, hogy allergiára hajlamos, az oltás után hazamegy és teleeszi magát olyasmivel, amiről tudja, hogy allergiás rá… Ez legalábbis  az „orvosoknak” nevezett fehérköpenyes covid-hóhérok érvelése a halálos eset kapcsán. Az ügyben egyelőre folyik a vizsgálat.

Franciaországban pár napja Emmanuel Macron elnök több olyan alkotmányellenes intézkedést jelentett be, mely hátrányosan megkülönbözteti mindazokat, akik nem adatták be az oltást maguknak, tehát valószínűleg az elhunyt (megölt) fiatalember is ennek a társadalmi zsarolásnak a következtében szánta rá magát a végzetes vakcinára.

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Dósa Béla
Dósa Béla
2 ani în urmă

Maffiák fehér köpenyben az orvosok akik az auschwitzi orvosok rokonai a haláltábor meg szervezői fiatal koromtól körülbelül ötször hoztam olyan döntést hogy nem fogadom el az orvosok véleményét és most 44 éves vagyok de rég nem élnék aztán utóbb derült ki hogy tévedtek ha én mindig azt csináltam volna amit az orvosok mondanak már nem léteznék

Telefon
771155041