Aktuális, Tények mögött a lényeg

Magyarországi celebek, az emberi értelem szégyeneivé lettek – hogyan lesz egy művészből debil vakcina-reklám?(+videó)

A covid terrorizmus első parancsa: a covid19 metódusa, foszd meg erőszakkal az embert az addig meglevő jogaitól, majd bizonyos feltételek mellett adj ebből vissza nekik  párat, s ezzel nemcsak a hamis szabadság képzetét teremted meg nekik, de örök kontroll alatt álló rabszolgatársadalmat építhetsz ki.

Az értelmesen, logikus elmével gondolkodó ember elbámulva figyeli azt a mérhetetlen agymosást, melyet a globalista recept szerint az Orbán Viktor vezette Magyarországon éppen Covid19 járványmegelőzésnek, vagy mi a rosebbnek neveznek.

A magyarországi kormány ugyanis döbbenetesen sok pénzt ölt abba, hogy a megszorítások alatt sarokba szorított   sztárocskákat, celebeket és egyéb állatfajtákat, akik a nép agymosásában segíthetnek, most bevesse, mint biológiai fegyvereket s befogja őket nem kis pénzért vakcina reklámnak.

Minden országban zajlik valami hasonló manőver, azonban lássuk be, összehasonlítva a nemzetközi aljassági  szcenáriót  Orbán Viktor   csonkahona mindenkit űberel ebben.

A valaha szebb időket élt  Retró rádiót ma már például bátran nevezhetnénk Covid-fidesz rádiónak, mióta ez a vírusra fogott elmebaj tombol a világban, ugyanis ott  csak ennek alapján  szól a nóta, azaz a műsor.

Gyomorforgató, ahogy a kivénhedt, lejárt szavatosságú  celebeket  ott is befogják vakcina reklámnak, s az is teljesen okádás, ahogy csak azoknak a dalait nyomatják, akik  viszont nyomatják az oltás propagandát. Csepregi Éva néni mint nagy covid celeb olyan sűrűn énekli  veterán diszkós dalait a covid rádióban, hogy csuda!

Viszont így lett egyre ritkább a rádió zenei anyagában a legnagyobb magyar zenekar, az Omega, ugyanis Kóbor jános, Mecky egy az egyben kijelentette, hogy ő nem oltakozik. Sőt azt sem engedték, hogy az elhunyt Benkő Lászlót, propaganda célokból covidos halottnak nyilvánítsák, ahogy megtették ezt  Balázs Fecóval például.

Nos, el is tűntek az örök klasszikus Omega dalok a Retró, azaz bocsánat Covid rádió  repertoárjáról.

S hallani is undor a sok agymosó szöveget: „Oltass, hogy felszabaduljunk”

Na bakker!

Tehát foglyul  ejtettek minket, egy, a sima influenzánál nem veszedelmesebb   járvány miatt, ennek égisze alatt, egy gyilkos kórházi protokollal megöltek több ezer embert, akiknek nem kellett volna, amúgy meghaljanak, ha a szokott orvosi protokoll szerint és nem a covid féle halálprotokoll szerint kezelik őket, s most  a „szabadságért” cserébe  az emberek váljanak kísérleti patkányokká?! Miközben lépten nyomon hallani az oltások okozta mellékhatásokról és halálesetekről, ami nem is csoda, hiszen ez a géntechnológiás sz@r egyelőre kísérleti szakaszban levő akármi és nem védőoltás!

Summa summarum: a covid19 metódusa, foszd meg az embert az addig meglevő jogaitól, majd bizonyos feltételek mellett adj ebből vissza nekik párat, s ezzel nemcsak a hamis szabadságát képzetét teremted meg, de örök kontroll alatt álló rabszolgatársadalmat építhetsz ki.

Facebookon  már úgynevezett „szégyenfalat” is állítottak, a lelküket eladó magyar sztárocskáknak, reméljük, ha a világ kikeveredik ebből a sátáni  hazugságból, az  emberek botokkal s kövekkel zavarják le a színpadról ezeket az előadókat, akik eladták lelküket, s nemcsak az emberi intelligencia szégyenei de a művészeté is!

Más kérdés, ha azokat a pénzeket, melyeket a  vakcina-propaganda futtatására  költött el a magyar kormány, esetleg az egészségügyre fordították volna, lényegesen kevesebb ember hunyt volna el a bezáratott kórházakban.

De ne feledjük, nem nőnek a fák az égig… és ennek a rémkorszaknak is eljön a vége  és a bűnösök felelősségre vonása!

SzMM

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile