Aktuális, GREAT RESET, Tudomány

Már ez sem “konteó”! Biológiai fegyver a COVID oltás a csótányirtó effektus mintájára! Kutatók bebizonyították, hogy a COVID injekcióval beoltott emberekből az oltásba levő grafén részek átkerülhetnek a nem oltott emberek szervezetébe (+VIDEÓ)

Dr. Philippe van Welbergen „oltott” és nem oltott emberektől vett vérmintákat tartalmazó legújabb tárgylemezén bemutatta, hogy az emberekbe fecskendezett grafén nagyobb szálakká és struktúrákká szerveződik és nő, mágneses tulajdonságokat vagy elektromos töltést kap, a szálak összetettebb, csíkos struktúrák jeleit mutatják.

Azt is bebizonyította, hogy a grafén „szilánkjai” átkerülnek a „vakcinált” emberekről az oltásmentes vagy beoltatlan emberekre, tönkretéve a vörösvértesteket, és vérrögképződést okozva az oltatlanokban.


 

Dr. Philippe van Welbergen („Dr. Philippe”), az orvosbiológiai klinikák orvosigazgatója az elsők között figyelmeztette a nyilvánosságot a Covid-injekciók által az emberek vérében okozott károkra azáltal, hogy tavaly mikroszkóp alatt vett vérmintákat tett közzé. .

2021. július elején Dr. Philippe interjút készített egy dél-afrikai közösségi csatornán, a Loving Life TV -n . Elmondta, hogy amikor páciensei krónikus fáradtságra, szédülésre, memóriazavarokra, sőt néha bénulásra és későn kezdődő erős menstruációra panaszkodtak (60 év körüli nőknél), vérmintát vett. A vérükben szokatlan csőszerű szerkezetek voltak, néhány részecskék kigyúltak, és sok sejt sérült. Kevés egészséges sejt volt látható. Három hónappal ezelőttig soha nem látta ezeket a képződményeket a vérben. Ma már tudjuk, hogy ezek a csőszerű szerkezetek grafén.

Azóta Dr. Philippe rendszeres vendége a Loving Life TV -nek : fújja a sípot a kísérleti Covid injekció kigörgetésén; frissítések biztosítása a kísérleti Covid-injekciók által a vérben okozott növekvő károkról az idő múlásával; és tájékoztatást ad a Covid-helyzetről az Egyesült Királyságban és Dél-Afrikában.

2022. február 12-én Dr. Philippe ismét visszatért a Loving Life TV -hez , hogy kiadja a vérminták legújabb diákjairól készült képeket.  Az élő közvetítés hosszadalmas volt, így a Loving Life TV két részre osztotta.

Az első rész egy beszélgetés, amely a közönség kérdéseire adott válaszokat tartalmazza.

második részben Dr. Philippe bemutatja legújabb vérlemezeinek képeit, és elmagyarázza, mit is mutatnak a képek. Közel 100 vérlemezt tárgyal „oltott” és oltásmentes betegektől egyaránt. Diái azt mutatják, hogy az oltásmentes betegeket „vakcina toxinokkal fertőzték meg a váladékozás révén”.

Az alábbiakban egy rövid klip a második részből a The Timeline Post csatorna jóvoltából a Telegramon.

ITT

Az alábbiakban mikroszkóppal látható tipikus egészséges vörösvértestek képe látható, a vérnek milyennek kell lennie. Nincs benne koaguláció vagy idegen tárgy.

A következő képen egy személy látható, akit befecskendeztek a kísérleti Covid-gyógyszerrel. A vér koagulálódik, az elromlott vörösvértestek összetapadnak. A képen körülvett sejt egy egészséges vörösvértest, egyike azon keveseknek a képen, amely a grafénszálak mellett ül. Megtekintheti a grafénszálak méretét a vörösvértestek méretéhez viszonyítva. Az ilyen méretű rostok blokkolják a kapillárisokat. Azt is láthatja, hogy a grafénszálak üregesek és vörösvérsejteket tartalmaznak.

Néhány héttel az alábbi videó elkészítése előtt Dr. Philippe mágneses vagy elektromos polaritást észlelt a grafénszálak különböző oldalain. Az alábbi képen a rosttól jobbra a sejtek koaguláltak, a bal oldalon pedig egy résnek vagy nagyjából hátrafelé „C” alakú térköz látható. Dr. Philippe azt mondja, hogy ez a „viselkedés” korábban nem volt tapasztalható, de most hirtelen szinte minden mintán látható. Ez azt jelzi, hogy „ezek a dolgok megváltoztak, megváltozott a reakciójuk a környező vérsejtekkel… és nem tudom, mi váltotta ki ezt” – mondta.

Az alábbi kép egy oltásmentes, vagy nem oltott, hároméves gyermek vérmintája. Graféndarabokat vagy „szilánkokat” mutat, amelyek „válás eredménye”, más szóval a grafén „oltott” szülőktől került át nem oltott gyermekükre.

Az alábbiakban egy nyolcéves, beoltatlan gyermek vérmintájának képe látható, akinek a vére szennyeződött és megsemmisült a környezetében lévőktől származó grafén által, akik Covid injekciót kaptak. A gyermek jobb karja és jobb felső lába alapvetően lebénult, a gyermek nem tudja felemelni a jobb karját, és a comb nem működik megfelelően.

Dr. Philippe előadása valóban felnyitja a szemet és elborzasztó – kötelező nézni, különösen azoknak, akik azt hirdetik, hogy a Covid injekciók „biztonságosak”, és ragaszkodnak az injekció beadásához. A Covid-injekciók a népirtás fegyverei, és hihetetlen, hogy az őket tervező emberek még mindig szabadon járnak.

Az előadást az alábbiakban vagy a Loving Life TV -n megtekintheti ITT .

Forrás: The Exposé

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile