Aktuális, Vélemény

Már megint a „konteósoknak” lett igazuk? – Emberek bőre alá ültethető „vírusvadász” mikrochip ötletével állt elő a Pentagon

Mikor elkezdődött ez az egész, a normális világot felforgató,  p(l)andémiás vírusháború már az első hetekben felvetődött a kérdés, hogy valójában az egész  covid-show ( többek között) az emberek tervbe vett becsippeléséről szól.

Akik ezt akkor felvetették, azokat a bégető maszkos tömeg és az ugató propagandisták azonnal  konteósnak, őrültnek, „laposföldhívő összeesküvés-elméletes idiótának” nevezték.

Mint ahogy ezt a covid-inkvizíció kiadta parancsba minden logikusan gondolkodó, látni merő covid-eretnek ellen.

Ehhez képest pár napja a Pentagon bejelentette, egy olyan mikrochippet kísérleteztek ki, mely beültetve az ember bőre alá, már azelőtt jelzi a koronavírus jelenlétét a szervezetben, mielőtt az fertőzne, sőt tobábbfejlesztve dialízis készülékre kapcsolva akár ki is tudja azt szűrni az ember véréből. A sci -fi irodalomba illő  bejelentést több lap közölte, mi a MailOnline  -ból vettük át.

Többek között ez áll a cikkben: az amerikai védelmi minisztérium kutatási ügynöksége, a DARPA munkatársai olyan mikrochipet fejlesztettek, amely a bőr alá ültetve már a tünetek kialakulása előtt felismeri a Covid–19-fertőzést, és egy szűrővel el is különíti a vérből a vírust.

A szakemberek a CBS News amerikai tévécsatorna 60 Minutes (60 perc) című magazinműsorában mutatták be fejlesztésüket.

A műsorban a DARPA fertőző betegségekért felelős orvos-kutatója, Matt Hepburn százados egy fiolát mutatott be, amelyben egy zselészerű anyagba ágyazott mikrocsip úszott – írja a Daily Mail.

Ezt a bőröd alá teszik, és jelzi, hogy milyen kémiai reakciók mennek végbe a testben, ami azt jelentheti, hogy holnap tüneteid lesznek

– magyarázta Hepburn.

A kutató elmondta, hogy a mikrochip ötletét az USS Theodore Roosevelt repülőgép-hordozón kialakult járványhelyzet adta, ahol 1271-en (a Nimitz-osztályú nukleáris meghajtású hordozó hatezer fős legénységének mintegy negyede) fertőződtek meg a világjárványt okozó koronavírussal.

Az egész roppant tudományos-fantasztikus és ki lenne az a senkiházi földi halandó, aki vitatkozni merne a Pentagonnal, azonban megjegyezzük, érthetetlen, hogy már fertőzés előtt akarnak kiszűrni egy vírust. Az emberi szervezetben ugyanis, egy egészséges ember orrnyálkahártyáján normális körülmények között 4-5 fajta koronavírus található, mely normális immunitású embernél az ég egy világon semmilyen tünetet vagy gondot nem okoz.

A Pentagon által felvázolt mikrochippes „megoldás” teljesen úgy hangzik első olvasatra, mintha a földi embernek nem is volna természetes immunrendszere mely révén eddig fennmaradt a Földön.

Szóval ez a bejelentés is csak azt igazolja, hogy ez az egész vírusháború rég nem arról szól, aminek hazudják a kormányszintű illetékesek és jó volna, ha bégetők kórusa magához térne, ugyanis tetszik vagy sem, nagyon úgy néz ki, hogy a „járványtagadó konteósok” egyre több „képzelgése” látszik beigazolódni.

-szmm-

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile