Aktuális, Társadalom

Már nem fertőznek a „covidos” holttestek Romániában? : beengedik a hozzátartozókat és a papot a covid-osztályokon haldoklókhoz

A jelek szerint a román kormány covid-hadtestülete egyértelműem kezdi elveszíteni a talajt a lába alól, ezt igazolja minden újonnan hozott intézkedésük.

Eddig „súlyos fertőzésveszélyre” hivatkozva megtiltották a látogatást a haldokló betegekhez is, sőt a papokat sem engedték be hozzájuk az utolsó kenet feladására. A covidosnak mondott betegeket fekete hullazsákban, meztelenül kellett elföldelni, sem a hozzátartozók, sem esetenként a halottkém nem láthatta őket.

Mindezt azzal indokolták, hogy a rendkívül veszélyes koronavírus terjedése, ragályossága miatt. aztán egyik percről a másikra, csütörtökön módosítottak a rendkívüli veszélyességen. És egyre nyilvánvalóbb az embertelen covid rendeletek meghozásakor sem a járványügyi szabályok vezérelték a hatóságokat, hanem a valahonnan megkapott globalista, előre megírt forgatókönyv, hiszen lássuk be, ha a vírus valóban annyira fertőzne, hogy eddig nem lehetett haldoklót látogatni, utolsó kenetet feladni, emberségesen eltemetni az elhunytat, akkor most sem lehetne.

Elbúcsúzhatnak a hozzátartozók a haldokló koronavírusos betegtől, és már nem kell ruhátlanul temetni őket. A lelkész és a hozzátartozók is bemehetnek majd a kórházban haldokló koronavírusos beteghez az új, készülő miniszteri rendelet szerint, mely a temetési szertartásra vonatkozó előírásokat is enyhíti

Többek között azt is előírja majd, hogy a „Covid-19” betegségben elhunytak tetemét az eddigi gyakorlattól eltérően nem meztelenül teszik zsákba, hanem a „jóérzésnek eleget téve” felöltöztetik, és ezt a hozzátartozók is ellenőrizhetik.

A tervezett módosításokat Vlad Voiculescu egészségügyi miniszter jelentette be csütörtökön, miután az egyházak képviselőivel egyeztetett a témában. A tárcavezető elmondta: az egyházi elöljárók valamennyi kérésének eleget tett és még a pénteki nap folyamán megszületik a vonatkozó miniszteri rendelet, mely legkésőbb hétfőn a Hivatalos Közlönyben is megjelenik.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile