Aktuális

„Mark Zuckerberg covidos ajánlata”: Előre megtervezett manipuláció a Facebookon működő agresszív covid-cenzúra –  republikánus képviselők szólították fel  a Facebook mogult, hogy adja át a Faucival váltott emaileket

Vizsgálatot indítványoztak az Egyesült Államokban republikánus képviselők, mely során hivatalos  levélben felszólították a Facebook közösségi média mogulját, mark Zuckerberget, hogy mutassa be azokat a levelezéseket, melyeket  Anthony Faucival, az USA elsőszámú  járványügyi illetékesével folytattak a covid19 p(l)andémia kirobbanása előtt és alatt. Több mint valószínű ugyanis, hogy a Facebook felületén végrehajtott, mai napig tartó covid19 féle cenzúra és manipuláció, már azelőtt meg volt kreálva, hogy az emberek egyáltalán sejtették volna, hogy kirobban a covid19 elnevezésű p(l) andémia a Földön.

Senki előtt nem lehet kérdés, hogy nem véletlenül történhetett, hogy a Facebook közösségi média felületén ekkorra vehemenciával folytatják a covid19 járvánnyal kapcsolatos cenzúrázást, manipulációt, és nyilván a tömegek félrevezetését.

Jim Jordan (ohiói) és James Comer (Kentucky) republikánus képviselők Fauci, nemrégiben közzétett e-mailjeit idézik, amelyek szerint Zuckerberg „személyesen kommunikált Faucival a Covid19 világjárvány  kapcsán”.

„Tekintettel arra a cenzúrára, amelyet a Facebook később gyakorolt ​​a Covid19 bizonyos típusú tartalmaival kapcsolatban – ideértve a járvány eredetét is -, ezek a Dr. Faucival folytatott megbeszélések felvetik annak gyanúját, hogy a szövetségi kormány arra késztette a Facebookot, hogy bizonyos véleményeket cenzúrázzon, megakadályozza a valóság kiderítését és félrevezetve az embereket”-  írták a beadványukban a képviselők.  – „Az Egyesült Államok alkotmányának első módosítása , amelyet 1791. december 15-én ratifikáltak, védi a vallásszabadságot, a véleménynyilvánítás szabadságát, a békés gyülekezés, a sajtószabadságot és a petícióhoz való jogot. Ezért megengedhetetlen egy olyanfajta agresszív cenzúra, melyet a Facebook gyakorol a covid19-el kapcsolatosan.”

Jordan és Comer képviselők felszólították továbbá a Facebook vezetőjét arra, hogy adja át az  amerikai hatóságoknak „az összes dokumentumot és kommunikációt a Facebook alkalmazottai és az Egyesült Államok kormányzati alkalmazottai között zajlott (beleértve a Faucival történt  kommunikálást is) az új koronavírusról, annak eredetéről és a betegség lehetséges kezeléséről.

A Covid19 tartalmak moderálásával és cenzurázásával kapcsolatos Facebook-irányelvekről szóló dokumentumokat is át kell adni az amerikai nyomozó hatóságoknak- írta továbbá a két képviselő a felszólításban.

Faucit azzal vádolják, hogy bizalmas gazdasági és egészségügyi információkat osztott meg Zuckerbergel, s így tudták kidolgozni a covid19-re vonatkozó gigantikus cenzurázást és manipulálást.

Zuckerberg 2020. március 15-én személyes e-mailt küldött Faucinak , amelyben a Facebook ügyvezetője ezt írta: „Ezek az információk még nem nyilvánosak, de most egy koronavírus-információs központot fejlesztünk, amelyet a Facebook oldal tetején mutatunk be. hogy mindenki láthassa ”, hogy„ megbizonyosodjon arról, hogy az emberek hiteles információkhoz juthatnak ”és„ gyakorolja a társadalmi távolságtartást ”.

Tehát az intézkedések még nem is voltak sem kihirdetve, sem ismertetve, de a Facebookon, már megvolt az erre vonatkozó cenzúrázás és manipulációs stratégia.

2020 márciusának közepétől egy másik, Zuckerberg 2020. március 15-én személyes e-mailt küldött Faucinak , amelyben a Facebook ügyvezetője ezt írta: „Ezek az információk még nem nyilvánosak, de most koronavírus-információs központot fejlesztünk, amelyet a Facebook tetején mutatunk be. hogy mindenki láthassa ”, hogy„ megbizonyosodjon arról, hogy az emberek megfelelő  információkhoz juthatnak ” és „ gyakorolják a társadalmi távolságtartást ”. Faucit az e-mailben arra is felkérték, hogy vegyen részt a Facebook gyűlésein.

2020 márciusának közepétől egy másik, „Mark Zuckerberg ajánlata” című e-mail tartalmazta Fauci válaszát, miután Zuckerberg arra kérte, hogy „készítsen videókat” a járványról. Fauci így válaszolt: „Írok vagy felhívom Markot, hogy elmondjam neki, hogy érdekel ez.”

Az elmúlt hetekben Fauci, aki a pandémia kezdete óta több száz interjút adott hírügynökségeknek, sok kritikát kapott a republikánusoktól és a Fehér Ház egykori méltóságaitól, akik azt állították, hogy félretájékoztatást nyújtottak – vagy hazudtak – a feltételezésekről. a SARS – CoV – 2 eredete.

című e-mail tartalmazta Fauci válaszát, miután Zuckerberg arra kérte, hogy „készítsen videókat” a járványról.

(Nem kell tehát rakétaprofesszornak lenni ahhoz, hogy kikövetkeztessük, hogyan készült az a sok hamis, az emberek pánikoltatására készült kamu pandémia-videó, ahol teljesen eltorzították a valóságot, embermilliókat vezetve félre.)

Fauci erre az emailre így válaszolt: „Írok vagy felhívom Markot, hogy elmondjam neki, hogy érdekel ez a lehetőség.”

Az elmúlt hetekben Fauci, aki a pandémia kezdete óta több száz interjút adott hírügynökségeknek, sok kritikát kapott a republikánusoktól és a Fehér Ház egykori méltóságaitól, akik azt állították, hogy félretájékoztattak – vagyis hazudtak!!! – a SARS – CoV – 2 eredetéről és az egész járványhelyzetről, illetve az ehhez kapcsolódó megszorítások szükségességérül, lásd a kötelező maszkviselés, a távolságtartás, a határok, települések lezárása.

Forrás: The Epoch Times

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile