Aktuális, Vélemény

Maszkot  prédikál…de nem hordja…csak ha látják? – Vlad Voiculescu sem tartja be a covid szabályokat

Egyre világosabb, hogy a báb-kormányok törvényhozói is jól tudják mennyire logikátlan és élhetetlen törvényeket erőszakolnak rá az állampolgárokra. s mint ez párszor már lelepleződött, ha nem látja senki, legalábbis azt hiszik, nem látja senki, akkor ők sem tartják be az eszement rendelkezéseket.

Vlad Voiculescu román egészségügyi miniszter, mint az egyik fő „covid-fűrere” Romániának, hangzatos szövegeket ad elő a sajtónak nap, mint nap a maszkviselés kötelezettségéről, a centiire mért vírustávolságot betartásáról, oltás-zsoltárokat zeng, szóval mindent megtesz, amit elvárnak tőle globalista gazdái, hogy a covid19 őrület alatt megnyomorítsák a polgárok életminőségét.

Ehhez képest Voiculescu úr, ha azt hiszi nem látja senki, tehát éppen nem szerepel, nem játssza a sátáni maszkabál rá osztott szerepét maga sem híve az orrot és szájat eltakaró rongymaszkoknak, s ez  ki is derült, ugyanis szemfüles újságírók rajtakapták a egészségügyi minisztert ahogy a parlament előcsarnokában lazán, maszk és távolságtartás nélkül telefonál valakinek.

A nyilvánosságra jutott fotó alapján  a sajtóban már fel is merült a kérdés, akkor  mennyi büntetést kell kiperkáljon a román egészségügyi miniszternek a covid-terror szabályainak megszegése miatt? Emlékeztetnénk olvasóinkat ( bár nem igazán kell kell emlékeztetni , hiszen a terror folyamatos)  azokra a sorozatos  hatalmi-vegzálásokra, melyekkel a rendőrség  ellenőrzi  és bírságolja a lakosságot a maszkviselés miatt. Volt arra is eset, hogy fiatal nőt bilincsbe vertek az utcán Nagyváradon a maszkviselés megszegése miatt. Voiculescu urat vajon  ki bírságolja meg az elmulasztott szájkosár-hordás miatt?

-szmm-

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile