Aktuális

Meghalt egy hathetes, egészségesen született csecsemő, akit a Pfizerrel oltott anyja szoptatott, a halál oka vérrögképződés és magas vérnyomás : Mégsem „konteó”:a géntechnológiás kísérleti szer testnedvekkel átvihető egy másik emberre

Megdöbbentő és tragikus esetről számol be LifeSiteNews hírportál, egy hathetes kisbaba haláláról tudósít, aki kóros vérrögképződés és magas vérnyomás miatt vesztette életét. A csecsemő szoptatta az anyja, akit a Pfizer géntechnológiás covid szerével oltottak be pár héttel ezelőtt. A megdöbbentő eset kapcsán, az esetet kivizsgáló orvosok zöme a covid vakcinához köti a tragédiát. Ez az első olyan eset, ami azt igazolja, hogy az oltás összetevői illetve mellékhatásai testnedvekkel is átvihetők egy másik ember szervezetébe.

A New Mexico-i anya, a hivatalos oltási lap szerint ( lásd. ITT)  június elején és végén, kapta meg a Pfizer covid-szerét.  Elmondása szerint a csecsemő június 21-én betegedett meg, magas láza lett. Az orvosok az analizisek láttán nem értették mi baja a gyereknek, bakteriális fertőzést jelöltek meg diagnózisként, de a laboratóriumi vizsgálatok nem azonosítottak be semmilyen baktériumot. Ennek ellenére a baba bakteriális fertőzésre kapott kezelést. Elvégezték a légúti vírusokat detektáló tesztet is a csecsemőn, de az orvosi jelentés szerint nem mutattak ki vírusfertőzést a gyereknél. Két hét kórházi kezelés után a gyereket kiengedték a kórházból, azonban odahaza sem javult az állapota, sőt tünetei megsokasodtak, már hányás, kiütés, duzzadt szemhéjak is jelentkeztek. Édesanyja július 15 -én visszavitte a kórházba, amikor „atipikus Kawasaki – betegséget”* diagnosztizáltak nála.

A Kawasaki-betegség (Kawasaki-kór, Kawasaki-szindróma) egy olyan súlyos, immunológiai mechanizmusokon alapuló érbetegség, amelyet vélhetőn valamilyen élő kórokozó általi fertőzés vált ki. A szindróma lényege az erek, döntően a közép- és kisméretű verőerek, illetve a visszerek gyulladásos állapota. Az érintett gyermek bőre jellemzően pirossá válik, nyirokcsomói megnagyobbodnak, magas láza lesz, nyűgössé válik. A betegség legsúlyosabb szövődményeként a koszorúereken olyan verőértágulat alakulhat ki, amely később akár infarktushoz is vezethet.

Ekkor már világos volt, hogy a hathetes csecsemő artériái begyulladtak és vérrögképződés lépett fel nála.

Miután a babát július 15 -én visszavitték a kórházba, „nem sokkal később meghalt az erősen gyulladt artériákban kialakult vérrögök miatt”, a VAERS jelentése. A cikkből kiderül, hogy véletlen vagy tudatos „tévedés” miatt az orvosi jelentésben először azt írták, hogy a 36 éves anya hunyt el , később kellet a jelentést módosítsák, hogy nem a beoltott anya, hanem az anyatejjel táplált csecsemő hunyt el.

Az ügyről az illetékesek kevés egyéb részletet közöltek.

Az elhunyt csecsemő anyja szeretné tudni az igazat, ugyanis gyötri a gondolat, hogy közvetett módon, de része volt gyermeke halálában, ha az oltás miatt vérrögképződést előidéző tüskefehérjék jutottak az anyatejjel a gyerek szervezetébe.

A dolog igen aggasztó, ugyanis a legtöbb kormány vakcina propagandájában azt szajkózzák (bár semmilyen bizonyítékkal nem tudják alátámasztani érveiket) hogy a kísérleti mRNS szer nem veszélyes a kismamákra, sőt olyan verzió is elhangzott már, hogy azt is feltételezik, hogyha az oltás átjut a csecsemő szervezetébe még a méhben, akkor a gyerek „védetten” születik.

A dolog több mint sátáni és ellentmond minden orvosi alapszabálynak, melyek a terhes nők gyógyszerezésére és beoltására vonatkoznak. Mindeddig ugyanis az volt a szabály, hogy állapotos nőknek TILOS bármilyen vakcinát beadni, sőt, ha gyógyszert kell, szedjenek azt fokozott orvosi felügyelet mellett tehetik.

Az eset kapcsán felvetődik az a már többször felvetődött kérdés is, hogy a beoltottak testnedvekkel, például anyatej, nyál, sperma átvihetik az oltóanyag részecskéit egy másik testbe, akivel szoptatás, szexuális együttlét okán érintkeznek.

Forrás:LifeSiteNews

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile