Aktuális, Belpolitika

Mégis kiderül? – a nagy  gyógyszermaffia vezényli a covid19-p(l)andémiát, a kirúgott egészségügyi miniszter (is) a vakcinagyártó cégek lobbistája

Amit sokan régóta  sejtettek, végre nyilvánosan beigazolódni látszik, az egész covid19 világzárvány  egyik fő mozgatója a nagy gyógyszergyártók bűnszervezete, s ezeknek  a  lobbistái fontos politikai poziciókban árulják el éppen a polgárok egészségét és életét. A lenti egy romániai konkrét példa, de nem férhet kétség hozzá, hogy mindenütt ez megy.

 

Pár nappal ezelőtt azonnali hatállyal menesztették Vlad Voiculescut (USR-PLUS), aki pár hónapig Románia egészségügyi minisztere volt. Egy-kettőre kiderült, hogy Voiculescunak valóban fogalma sincs az egészségügyi problémák kezeléséről, nem beszélve egy esetleges járványkezelési vészhelyzetről, egyik bakit a másik után követte el a sajtónyilvánosság előtt. Szereplése és a sorozatos bakik egyre kínosabbá váltak kormányszintű marionett-társainak is.

Persze az, hogy valaki alkalmatlan egy miniszteri poszt betöltésére, még nem vonja maga után azt a latin típusú balkániai rendszerekben, hogy ezért  ki is rúgják, még akkor sem, ha az elmúlt hetekben a romániai covid kórházak valóságos horror-laktanyákká alakultak. Emberéleteket követelő titokzatos kórházi tüzesetek, nem tudni miért leálló lélegeztető gépek tették még durvábbá a kórházak intenzív terápiás ATI covid-osztályait, ahol nem mellesleg a hírhedt covid-protokollal is tizedelik hónapok óta az oda bekerülőket.

Az ember azt hihetné, a hozzá nem értés sorozatos bizonysága vezetett oda, hogy a román miniszterelnök pár napja útilaput kötött Vlad Voiculescu volt egészségügyi miniszter és Andreea Moldovan egészségügyi államtitkár talpára.

Azóta persze áll a bál, a menesztett miniszter kígyót-békát, állítólagos covid hadititkokat kiabál nyilvánosan elbocsátói képébe.

A valóság azonban ennél kissé maffiásabb lehet, ugyanis nagyon úgy néz ki, nem a hozzáértés vagy hozzá nem értés miatt szakadt el a babaruha a román kormányban, hanem mert a  vezető báb-politikusok között itt is egyre többről derül ki, hogy a nagy gyógyszergyártó cégek lobbistái, akik milliókat keresnek azzal, hogy minél több kormány vesse alá magát az oltáspropagandának s váljon a nagy vakcinagyártó cégek kiszolgálójává, s valószínűleg ez az egész  covid-mizéria erről szól igaziból.

Ugyanis Vlad Voiculescu (USR-PLUS) megbízatása alatt az Egészségügyi Minisztériumban a nagy gyógyszergyártók korábbi alkalmazottjait vagy rokonait nevezték ki kulcsfontosságú állami beosztásokra – hozta nyilvánosságra a Flux.24.ro hírportál.

Alexandra Tamaș-t, Vlad Voiculescu volt kabinetfőnökét nemrégiben nevezték ki a Nemzeti Gyógyszerügynökség (ANM) alelnökévé, ő azelőtt a Pfizer gyógyszeripari óriásvállalat alkalmazottja volt.

Carmen Șotîngă, akit Vlad Voiculescu telepített az Egészségügyi Minisztérium  humánerőforrás-osztályának élére, 2011 és 2017 között adminisztrátorként dolgozott a dániai Novo Nordisk gyógyszeripari vállalatnál.

Adrian Gheorghe, akit Voiculescu nevezett ki az Országos Egészségbiztosítási Igazgatóság (CNAS) élére, az Aspen Institute tagja a Novartis gyógyszergyártó vállalat egyik volt igazgatója.

Summa summarum a nyilvánosságra került leleplezésből kiderül, hogy azok, akik döntései alapján határozzák meg, milyen vakcinákkal oltanak be embermilliókat, azok kivétel nélkül a nagy gyógyszercégek egykori, jelenleg a politikai életbe beépített lobbistái.

Így talán érthető az embereket összezavaró vakcina-káosz is, miszerint az egyik vakcinát engedélyezik, míg a másikat betiltják éppen. Ez a maffia-lobbi persze nem csak Romániában megy, hanem az egész EU-ban. A kormányokba illetve EU-s döntéshozó testületekbe becsempészett lobbisták  ténykedése alapján hagynak jóvá vagy tiltanak be egy vakcinát például, s ezeknek a döntéseknek vajmi kevés köze van a szerek veszélyességéhez, rövid vagy hosszú távú mellékhatásaihoz, vagy éppen az emiatt meghalt emberekhez. Simán belefér a minden idők legagresszívebb oltáskampányába az is, hogy pont az egymással konkuráló gyógyszervállalatok járatják úgy le az ellenfeleiket, hogy feláldoznak pár embert s ráfogják ettől vagy attól a vakcinától halt meg. Minden belefér, ugyanis valamennyi vakcina, hivatalosan még kísérleti szakaszban levő szer, amit nem lehetne embereknek tömegesen beadni, ha nem takaróznának a „világjárványos vészhelyzettel”.

( Forrás: ActiveNews)

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile