Aktuális, Belpolitika

Meglátogatta a bukaresti „vakcina cirkuszt” a román miniszterelnök: újabb lazítások várhatók a porondon

A bukaresti Metropolitan Cirkuszban is oltóközpontot rendeztek be, pár hete, s lássuk be figyelve ezt a globális vakcina cirkuszt találóbb hely mint egy cirkusz porondja nincs is az oltási bohóckodásnak. Ide látogatott el szombat délelőtt a román miniszterelnök, majd közölte, hogy közölni fogják az újabb „járványügyi enyhítéseket”

 

 

Jövő héten jelentik be a hatóságok a június 1-jétől életbe lépő újabb lazító intézkedéseket – közölte szombaton a miniszterelnök.

Florin Cîţu azt mondta, az országos vészhelyzeti bizottság múlt heti határozata „egyértelműen jelzi, milyen irányba haladunk”, és amennyiben a járványhelyzet lehetővé teszi, június elsejétől újabb lazításokat fognak bevezetni. Ezeket a tervek szerint jövő hét folyamán ismertetik majd. A kormányfő nyomatékosította, a már elrendelt lazító intézkedések továbbra is érvényben maradnak, annak lehetősége nem áll fenn, hogy visszavonják ezeket, csak újabbakkal egészülhetnek ki.

A bukaresti Metropolitan cirkusz épületében kialakított oltóközpont meglátogatása után adott nyilatkozatában a miniszterelnök a koronavírus elleni oltási kampány felgyorsítását sürgette. Rámutatott, azért tudták feloldani a kültéri maszkviselési kötelezettséget, mert jól haladt az oltási kampány, és csökkent az új megfertőződések száma. Az újabb lazítások bevezetése is az oltási kampány függvénye, minél inkább sikerül felgyorsítani azt, annál korábban jöhetnek az újabb enyhítések. (Forrás: Agerpres)

 

 

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Farkas Lorant
Farkas Lorant
3 ani în urmă

Ha nem bohóckodnának a játéktesztelésekkel, aminek semmi valós értéke sincs akkor a fertőzöttek száma NULLA lenne. És akkor miért is kellene „vakcináltatni”?

Telefon
788963741