Aktuális

Meglepő kijelentést tettek a COVID -19 oltás utáni haláleseteket vizsgáló patológus professzorok

Arne Burkhardt professzor és Walter Lang professzor a COVID-19 védőoltásokkal összefüggésbe hozható  haláleseteket vizsgáltak meg. Sajtótájékoztatón ismertették eredményeiket.

Mindketten sokéves tapasztalattal rendelkező patológusok. Burkhardt 18 évig vezette a Reutlingeni Patológiai Intézetet, Lang 35 évig egy tüdőpatológiával foglalkozó intézményben dolgozott. A vizsgálatot Prof. Dr. Werner Bergholz szakmailag megerősítette. (A sajtótájékoztató videója ITT elérhető.)

A vizsgált halálesetek  mind a COVID-19 oltás után következtek be. A szövetanyagot azoktól a törvényszéki tudósoktól és patológusoktól szerezték be, akik először megvizsgálták az eseteket. A vizsgált elhunytak mind 50 felettiek voltak.

A COVID-19 elleni oltást követő két héten belül meghalt több mint 40 boncolt holttestben körülbelül egyharmaduk okozati összefüggésben halt meg. 

Az élő közvetítésű sajtótájékoztató részeként a szöveti változások mikroszkopikus részletei jelenítették meg. Bemutatták a COVID-19 vakcina-mintákat vizsgáló osztrák kutatócsoport elemzését is, amely a japán és  amerikai tudósok korábbi megállapításait támasztották alá, miszerint a vakcinában nem bejelentett fémtartalmú komponenseket találtak, és az oltóelemek alakja feltűnőek szokatlan.

Véleményük szerint tíz halálesetből öt nagyon valószínű, kettő pedig valószínűleg oltással kapcsolatos; Egyiket tisztázatlannak, kettőnél pedig nem találtak ok-okozati összefüggést. Ami azonban meglepte őket, az a hasonlóság az esetek között, amelyeket így ők a vakcinázáshoz kötnek.

Három esetben találtak ritka autoimmun betegségeket; az egyik olyan ritka, hogy csak a digitalizált kép behatóbb vizsgálata során fedezték fel. Hashimoto, autoimmun pajzsmirigy-alulműködés, leukoklasztikus vaskulitis, a hajszálerek gyulladásos reakciója, amely a bőr vérzéséhez vezet, és Sjogren-szindróma, a nyál- és könnymirigyek gyulladása. Még ha a vakcinázási reakcióval gyanús halálesetek messze nem is a lakosság reprezentatív mintája, tízből három autoimmun betegség feltűnően magas arány.

A legszembetűnőbb megállapítás azonban a limfocitákkal kapcsolatos.

„A limfociták minden szervben ámokfutásban vannak” – mondta Lang professzor.

A limfociták felhalmozódását mutatták ki a legkülönfélébb szövetekben, a szívizomtól a veséken, a májon és a lépen át a méhig. Sőt olyan képeket is mutattak, amelyeken az látható, hogy a limfociták a szöveteket tömegesen megtámadták, és egy egész sor limfocita tüsző alakult ki, amelyek ugyan kicsik, de nagyon rossz helyen fejlődtek – például a tüdőszövetben.

(Megjegyzés: A limfociták nyiroksejtek, az immunrendszerben fontos funkciókat ellátó fehérvérsejtek).

Az endothelsejtek – az erek falát alkotó sima sejtek – leváltak, a vörösvértestek csomóit vedezték fel, amelyek végül trombózist válthattak ki.

Lang elmondta, hogy soha nem látott hasonlót ezekhez a limfocita-klaszterekhez, pedig több százezer kóros vizsgálat áll már mögötte. Általában gyulladás esetén más fehérvérsejtek is vannak, amelyeket granulocitáknak neveznek. Ezekben az esetekben azonban ezeket alig lehet megtalálni, helyette limfociták tömegeit.

További vizsgálatokra van szükség annak meghatározásához, hogy milyen típusú limfociták vesznek részt ebben a folyamatban, és hogyan történik ez pontosan, hogy a vakcinázással való kapcsolat teljes mértékben  bizonyítható legyen. Az ehhez szükséges szövettani vizsgálatok még legalább hat hónapot vesznek igénybe. Ennek ellenére az eddig rendelkezésre álló eredmények elég fontosak ahhoz, hogy ezt a sajtótájékoztató formájában előre bejelenthessék.

A 90 százalék még rejtve van – mondta, utalva a halálos oltási reakciókra. Ez nem az igazságügyi orvosok és a patológusok hibája, elvégre csak azt láthatja, amire lehetőséget kap – és az igazságügyi orvostudomány amúgy sem végezhet szövettani vizsgálatokat. De sürgősen több boncolást kell végezni az ilyen esetekben. Sajnos ezt gyakran akadályozzák – mondta Walter Lang professzor.

„A mi feladatunk az, hogy információt nyújtsunk a kockázatokról és a mellékhatásokról” – mondta munkája céljáról. Egy olyan feladat, amelyet a kísérleti vakcinák esetében valójában olyan intézményeknek kellene teljesíteniük, mint a Paul Ehrlich Intézet. És mindezt sürgősségi jóváhagyással.

Forrás: MédiaForrás/ Forrás

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile