Aktuális, Magazin

Mégsem a szélhámos gyógyszer- és titkosügynök, Karikó Katalin „asszonyság”kapta a hőn áhított orvosi Nobel díjat

Ócska hatásvadászatként, a covid -propaganda és vakcina-terrorizmus manipulációi között az elmúlt napokban a magyarországi covid-média megpróbálta elcsepegtetni a mákonyt, miszerint senki más nem érdemes idén az orvosi Nobel díjra, mint a Pfizer cég  egyik covid-mengeléje, Karikó Katalin, akiről azt hazudják, ő a felfedezője az mRNS alapú vakcináknak.

Igaziból, a Pfizer vakcina egyik szülőanyjának akarják beállítani ezt a kétes tudósnét, és a covid-terrorizmus hű szolgái valóban büszkék is lehetnének egy olyan szer feltalálására, lásd. a Pfizer covid-szérumot, melyet védőoltásként árulnak, de  az sem meg nem véd az adott fertőzéstől, sem a fertőzés  terjedését nem gátolja, magyarán szólva, olyan kamu „védőoltás”, mely hamarabb  kavar bele az emberi genetikába, mintsem bármilyen vírusfertőzéstől megóvjon bárkit. Nem szólva arról, hogy 6 havonta be kell szúrni a kiirtandó emberiségbe, hogy a sátánista globalista világrendet át tudják szervezni az ebben mesterkedő háborús bűnösök.

És ez tény.

Az igencsak gyanús múlttal és még gyanúsabb jelennel rendelkező, Karikó Katalin, mint a Pfizer gyógyszergyár egyik ügynöke éppen egyfajta világmegváltó szerepben tündököl az Orbán-kormány támogatásával a csonkahoni közmédiában, azaz hivatalos agymosodákban.

A Nobel díj házatáján elég sok furcsaság történt az elmúlt esztendőkben, azonban még a globalista/cionista madzagon rángatott Nobel bizottság sem ment el odáig, hogy egy Karikó féle gyógyszer- és titkosügynöknek  orvosi Nobel díjat adjon olyasvalamiért, amit tulajdonképpen, nem is az fedezett fel.

A csonkahoni lakájmédia persze megpróbálja mosdatni a szerecsenyt, de a tény az, az amerikai David Julius és a libanoni születésű, örmény-amerikai Ardem Patapoutian kutatópárosa kapta az orvosi Nobel-díjat a hőmérséklet érzékeléséért és tapintásért felelős receptorok felfedezéséért.

A csonkahoni lakájmédiban ilyesmiket írnak:

“A Nobel-díjat sokak szerint azért nem neki ítélhették oda, mert túl friss a koronavírus elleni mRNS-vakina, és egyelőre nem látni a hosszú távú hatását. Ilyen friss kutatásokat, fejlesztéseket nem szoktak Nobel-díjjal jutalmazni ebben a fázisban.’ ” 

 

Értjük ugye? Ahhoz még bizonytalan és “túl friss”és bizonytalan kimenetelű a kísérleti covid-szérum,   hogy díjazzák, de ahhoz nem volt “túl friss” , hogy emberek millióinak beadják azt!!!  Sőt  emberek millióit zsaroljanak egy olyan kísérleti szerrel, amit a Nobel bizottság is fenntartásokkal kezel. NA, EZ MÁR TÉNYLEG ÖRDÖGI!!!

 

A covid-szekta Karikó rajongói most abban reménykednek, talán a szerdán kiosztásra váró kémiai Nobel díjat mégis „meg tudják bótolni” a magyar származású covid-méregkeverőnek. Ki tudja? A Nobel díj házatáján bármi elképzelhető. És a kémiai Nobel még mindig jobban fest egy méregkeverőnek, nem igaz?

De egy tény, ha a Karikó féle alakok azt a „díjat”kapják majd meg, amit valóban megérdemelnek ezért a p(l)andémiás terrorizmusért, az minimum 20 év magánzárka kell, legyen és nem orvosi díj!

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile