Aktuális, Belpolitika

Megszorítások: folytatódik az érthetetlen covidterror – avagy a „vírusveszély” órára érkezik?

Vasárnaptól 22 órától kezdődik az éjszakai kijárási tilalom Romániában, hatályba lépett ugyanis a veszélyhelyzet meghosszabbítását kimondó rendelet.

Az egy esztendeje tartó covid-őrület miatt, ma már világosan látni, ezeknek az intézkedéseknek nem sok közük van sem az orvostudományhoz sem a járványügyi előírásokhoz, de szerdán mégis jóváhagyta a román kormány a veszélyhelyzet újabb meghosszabbítására vonatkozó javaslatot.

A legfontosabb változás, hogy vasárnaptól, március 14-étől nem 23 órától kezdődik az éjjeli kijárási tilalom, hanem 22 óra és hajnali 5 óra között tilos elhagyni a lakást.

A halálos vírus nyilván óra szerint működik, 21.55 perckor még nem fertőz úgy mint 22 után 5 perccel. (SIC!)

A minden járványügyi alapot nélkülöző megszorításokat egyértelműen annak a globalista forgatókönyvnek az alapján rendelték el, melyet az egész EU területén alkalmaznak a báb-kormányok.

Vasárnaptól kezdődően 23 hegyvidéki üdülőtelep szállodái és panziói befogadóképességük legfeljebb 70 százalékát kihasználva fogadhatnak szállóvendégeket. Az érintett települések között található a székelyföldi Tusnádfürdő, Borszék, Homoródfürdő, Szováta, Hargitafürdő, a partiumi Biharfüred, valamint a legnépszerűbb Brassó és Prahova megyei síközpontok: Brassópojána, Predeál, Sinaia és Busteni is.

Minden korábbi covid-terrorista megszorítás érvényben marad: közterületen – zárt térben és a szabadban is – mindenütt kötelező védőmaszkot viselni, tilos magánünnepségeket, társas összejöveteleket tartani, hat embernél több nem gyülekezhet az utcán, és az üzleteknek legkésőbb 21 órakor be kell zárniuk.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile