Aktuális, Külpolitika

Megszüntették a lezárásokat mire rohamosan csökkeni kezdtek a covid esetszámok Texasban: hova tűnt a „világjárvány”?

Mint portálunkon is olvashatták több amerikai államban egyik percről a másikra megszüntették a covid19  elnevezésű p(l)andémia megszorításait, ledobták az addig a szabadban is kötelező arcmaszkokat  és visszatértek a normális kerékvágásba.

 Ez természetesen hatalmas felháborodást váltott ki az amerikai demokrata párt köreiben, Joe Biden elnök például egyenesen „neandervölgyi megoldásnak” nevezte ezt a döntést, főleg a kötelező maszkviselés eltörlését, világvégével, teljes kihalással riogatva a covid-terror ellen fellázadt államokat.

A valóság azonban azt igazolja eddig, hogy lehetnek a normalitásba visszatért államok akár „neandervölgyiek” is, de úgy tűnik, a normális életvitel fokozatosan megszünteti a virózis terjedését, és az emberekre nehezedő óriási lelki nyomásnak is egyre nyilvánvalóbb a káros  hatása. Példa erre Texas állam.

Greg Abbott republikánus kormányzó. lehet “neandervölgyi” de a megszorítások eltörlésével állama elkezdett “gyógyulni”!

A Dailymail.co.uk cikkére hivatkozva a Blacknews.ro portálon jelent meg az a statisztika, mely egy az egyben igazolja, hogy a megszorítások feloldása óta Texas államban 17 napja folyamatosan csökken a covid-statisztika, kevesebben szorulnak kórházi ellátásra.

Mindez az után, hogy március elején Greg Abbott republikánus kormányzót keményen kritizálták azért, mert eltörölte a covid-megszorításokat  s visszaengedte a normalitásba az életet Texas államban.

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile