Aktuális, Társadalom

Megtagadták a hatékony, olcsó gyógyszereket és euró milliókat számoltak el a covidosnak mondott betegek gyógyítására!- nyílt levélben bírálta a román kormányt egy kolozsvári bírónő

Egyre több romániai értelmiségi, orvos, jogász, közéleti szereplő lép fel nyíltan a több mint egy esztendeje tartó, a világot megnyomorító covid-terrorizmus ellen, melyről egyre inkább bebizonyosodik, hogy nem egy koronavírus okozta itt a fő gondot, hanem egy világszintűvé fejlesztett sátáni, társadalmi manipuláció.

Élesen bírálta a romám kormány politikusainak covid-politikáját, azaz a több mint egy éve tartó járványügyi káoszt Adina Daria Lupea (fotó). A bírónő rámutatott arra, hogy a covid19 p(l)andémia alatt a román kormány politikusai cselekedeteikkel nem az ország lakosságának érdekeit nézték.

Arra is rámutatott, hogy míg az Egyesült Államok 23 államában, Oroszországban vissza tudtak térni a normalitásra, addig a román hatóságok döntései egyértelműen olyanok, mint akik nem akarják, hogy Romániában is helyreálljon az élet.

A Facebookon is megosztott nyílt levelében , a bírónő rámutat azokra a gazdasági, társadalmi károkra, melyek az úgynevezett járványkezelés alatt érték az országot és lakosait. Rámutat a sorozatos, globális hazugságokra, olyan visszás, parancsra elkövetett manipulálásokra, amikor az orvosok a kamerák előtt táncikálnak, miközben a  kórtermekben emberek haldokolnak, az emberektől elvették a gyógyulás jogát, az emberi méltóság jogát, s ez az egész  démoni procedúra  nem egy megoldáshoz vezetett, hanem oda, hogy ma az emberek oltáslistákra regisztrálva várnak egy kétes, kísérleti vakcinára. Mindeközben sorozatosan átverték az embereket. Elrejtették előttünk az egyszerű eredményes kezeléseket, miközben euró milliókat számoltak el egy covid beteg kórházi kezelésére. A megvásárolt média segítségével óriási tömeghisztériát generáltak, az emberekbe halálfélelmet táplálva, ha valaki megfázott, elköhintette magát, rögtön a covidtól rettegett mindenki. Nyílt levelében a bírónő rámutat arra a hatalmas erkölcsi kárra,a mi a tanügy szétveréséből ered, arra, hogy a gyerekeket megfosztották nemcsak a normális élettől, de a tanuláshoz való joguktól is.

Véget kellene vetni a hazudozásnak, figyelmeztet írásában a bírónő, aki azzal zárja nyílt levelét,. hogy azok a politikusok, akik kiszolgálják több mint egy éve a globalista covid-terrorizmust, felelni fognak tetteinkért, ugyanis a történelem bosszút fog állni ezért!

A kolozsvári bírónő nyílt levele eredeti megjelenésében, román nyelven itt olvasható.

(forrás: news.active)

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile