Aktuális, Társadalom

Mennyi jutalékot is kap a Román Orvosi Kamara elnöke a nagy  vakcinagyártó cégektől?- gyűrűzik a vírusháború: 70 orvos lázadt fel a covid-terrorimus ellen

Pár napja tart a botrány, az úgynevezett „vírusháború” Romániában, ugyanis 70 orvos megelégelte az orvosi etikát, emberséget felül- és átíró covid-protokoll terrorját és nyílt levélben tiltakoztak az egész p(l)andémiás őrület ellen, mely az egészségügyre hivatkozva felforgatta a világot, de egyre nyilvánvalóbb , hogy ez a történet nem az egészségügyről, nem a valódi orvoslásról  és nem is egy veszedelmes járványról szól, hanem egy globális szintű manipulációról, melyben nagy szerepet játszanak a gyógyszergyártó világvállalatok is.

A sajtóban is megjelent nyílt levél s az ezt követő botrány új megvilágításba helyezte az egész  covid-terror alatt szenvedő Romániát, az orvosok ugyanis  egy az egyben leírták, hogy ez az egész covid-terorizmus egy olyan virózisos megbetegedés miatt  van, aminek veszélyessége és halálozási aránya valójában nem nagyobb egy szezonális influenzajárványénál. Hogy sok ember meghalt a kórházakban annak pedig nem a veszedelmes koronavírus volt az oka, hanem az a kórházi protokoll mely során a legtöbb orvos „elfelejtette” az orvosi esküjét és alávetették tudásukat és hivatásukat egy olyan rendszernek, ahol a valódi betegségeket nem kezelték s ahol büntetlenül követhettek el műhibákat a senki által nem látogatható covid-osztályokon.

A kirobban botrányban Daniel Coriu, a Román Orvosi Kamara elnöke azonnal ugrott és azzal fenyegette a nyílt levelet aláíró kollégáit, hogy fegyelmi eljárást indítanak ellenük és akár az orvosi engedélyüket is elveszíthetik. Az  ActiveNews internetes lap azonban nemrég leleplezte, hogy Coriu semmiféleképpen nem ítélkezhet a nyílt levelet szignáló orvosokon, ugyanis érintett az ügyben, mivel bizonyított módon évek óta nagy pénzeket, (ezeket szponzorizálásnak nevezik) kap a nagy vakcina gyártó  világcégektől, akik Romániában is forgalmazzák termékeiket. És  az efféle támogatásokat nemcsak Coriu kapja, hanem több olyan orvos, akik most élharcosai a nagy covid-p(l)andémiának. Logikus tehát, hogy ők semmiféleképpen nem vehetnek részt semmilyen etikai eljárásban, mely a covid-intézkedésekhez kapcsolódik.

Az ActiveNews cikkéből kiderül, hogy a nagy horderejű és agresszív oltáskampány elején négy, a covid éra során hirtelen  sztárrá avanzsált román orvos: Valeriu Gheorghiță, Beatrice Mahler, Mihai Craiu és Adrian Marinescu bukkant fel, akik azt a hamis információt közvetítik azóta is a lakosság felé, hogy a covid-vakcinák biztonságos, ellenőrzött oltószerek. A jelek szerint valamennyien szép pénzeket akasztanakl ezért le a vakcinagyártó nagyválallatoktól, miközben a kétes oltóanyagoktól egyre többen halnak meg.

Az is kiderült az elmúlt napokban, hogy a romániai lezárásokat a Raed Arafat egészségügyi államtitkár vezette romániai covid-hadtest minden valós, romániai tanulmány nélkül hozta meg, egyszerűen lekoppintva a franciaországi megszorítási modellt, tehát igazolva, hogy az egész járványügyinek mondott restrikciósorozat egyazon forgatókönyv alapján  háttérparancsra zajlik.

( Forrás: ActiveNews)

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile