A MÁTRIX ÁRNYÉKÁBAN, Aktuális, Társadalom

Mi a (földi)pokol folyik valójában Kínában?! A COVID-gettókká változtatott kínai városokban megvalósulni látszik Dante pokla egy kamu járvány ürügyén

Miközben a világon egyre több helyen igazolódott be, hogy mekkora kamu, globális átverés volt az egész COVID19 „világjárvány” vagy inkább világZÁRvány, hogy nyilván nem véletlen fertőzés történt, hanem egy évek óta előkészített biológiai támadás, mely csúcsa a valódi biológiai fegyver, a Covid-szérum, melyet védőoltásnak hazudva kényszerítettek emberek millióiba, addig Kínában megint kitört a „járvány” vagy mi  s ennek ürügyén Sanghaiban a kínai hatóságok megteremtették a megvalósított  rabszolgabolygó minden rémálmát. Legalábbis, ha hihetünk a kiszivárgott vagy kiszivárogtatott jelentéseknek, megosztásoknak. A kínai történet most azért is furcsa, mert Kínában a lakosság zömét beoltották a covid-valamivel, pont azzal a felkiáltással, hogy elejét vegyék az újabb vírusfertőzéseknek. Akkor most mégis mi történik? Mi a hazugság itt? A járvány, az emberekbe kényszerített vakcina, vagy ez az egész csak ürügy annak a tervnek a megvalósítására, mely során az emvberekből , akarattalan, jog nélküli, szabadságuktól megfosztott beszélő főemlősöket akarnak csinálni?

Kína, Shanghai esete figyelmesztetés kellene legyen a még gondolkodni képes emberiség számára! Shanghaiban ugyanis a jelek szerint megszűnt jog,az alapvető emberi szbadsághoz való elemi jog, a magánszféra és a magánvagyon tisztelete. A kínai hatóságok bármikor bárkire ráronthatnak, kérdés nélkül őrízetbe vehetik, beleegyezése nélkül deportálhatják kórhzakba vagy COVID gettókba, ahol akarata ellenére nem tudni mit művelhetnek vele gyógykezelés címen. Mindezt, egy bizonyítottan hamis, fals koronavírus járványra hivatkozva, mely ALAPJAIBAN HASONLÍT INKÁBB EGY ÓRIÁSI GENETIKAI EMBERKÍSÉRLETHEZ MINTSEM EGY LÉGÚTI MEGBETEGEDÉSHEZ? KÉRDÉS MI KELL MÉG TÖRTÉNJEN, HOGY AZ EMBEREK FELFOGJÁK MEKKORA VESZÉLYBEN VANNAK ÉS EZT A VESZÉLYT NEM EGY VÍRUS JELENTI?!

Ami Sanghaiban történik az az emberi civilizáció szégyene, ahogy az egész COVID-terrorizmus az világszerte

Sanghajt egészében április elejétől helyezték vesztegzár alá, módosítva azt az eredeti tervet, miszerint két szakaszban öt-öt napra zárják le Sanghaj keleti, majd nyugati részét.

A város egyes lakónegyedeiben már több, mint egy hónapja érvényben van a kijárási tilalom.

A város lakói közül sokan akadozó élelmiszer- és egészségügyi ellátásról, valamint az intézkedések jelentős lelki és anyagi terheiről panaszkodnak. A kínai közösségi platformokon a vesztegzárral kapcsolatos, kritikus hangvételű beszámolókat és egyéb tartalmakat gyors ütemben cenzúrázzák.

 

A nagy genetikai emberkísérlet, amit légúti vírus járványos terjedésének hazudnak!

A hét elejétől kezdve olyan lakónegyedekben, ahol 14 napon át nem azonosítottak újabb fertőzötteket, engedélyezték a vesztegzár feloldását, ám az intézkedés nem feltétlenül jelent számottevő enyhítést, hiszen a lakónegyed környezetének kockázati besorolásától is függ, hogy a lakók kimehetnek-e az utcára.

A hírek szerint, melyeket természetesen képtelenség leellenőrízni az információs háborúban, embertelen dolgok történnek a kínai nagyvárosban.

Mint például, az  hogy rátörték az ajtót hajnali 2-kor egy 92 éves sanghaji nőre, hogy karanténba vigyék.
Szigorú koronavírus-intézkedések vannak érvényben Kína egyik gazdasági központjában. Sokan felháborodnak azon, hogy idős szüleiket, nagyszüleiket zárt létesítményekbe szállítják.

A kínai internetes cenzorok napok óta próbálják meghiúsítani annak a videónak a terjedését, amely az ötödik hete tartó sanghaji lezárások miatt kialakult áldatlan helyzetről tanúskodik.

A helyiek az élelmiszerhiányra és a gyatra orvosi ellátásra panaszkodnak. A videó eltávolítására tett hivatalos kísérletek heves ellenérzést és tiltakozást váltottak ki a kínai közösségi oldalakon. Kína legnagyobb városának, Sanghajnak 25 millió lakosát a járvány iránt tanúsított zéró tolerancia jegyében hetek óta bezárták otthonukba, miközben a hatóságok megpróbálják megfékezni az újra fellobbanó fertőzési hullámot.

Korábban arra is volt példa, hogy az éjszaka közepén kirángattak két idős embert az ágyából, és egy kormányzati karanténközpontba szállították őket, mivel a nyilvántartás szerint pozitív koronavírustesztet produkáltak. A minap közzétett, hatperces, angol nyelven is feliratozott összeállításban a sanghajiak hangfelvételei hallhatók, akik az ínséges élelmiszer-ellátást bírálják, és szóvá teszik a rossz egészségügyi körülményeket.

„Napok óta nem ettünk” – idézte a BBC az egyik ember kétségbeesett könyörgését.

Egy másik azzal egészítette ki: A vírus nem öl meg minket. Az éhezés viszont igen.

Április hangja

Az Április hangja elnevezésű videót sokan osztották meg a Kínában népszerű Weibo és WeChat platformon. Az internetes cenzorok megkísérelték eltávolítani, és azokat a renitens lázadókat üldözték, akik a felvétel másolatait osztották meg más felületeken.

 

Sanghaj lakosságát kezdetben, öt hete arra utasították, hogy a rendkívül szigorú korlátozások miatt maradjanak otthon. A rendelkezés célja az volt, hogy megfékezzék a Covid-19 legújabb hullámát, a legsúlyosabbat, amely a nagyvárost sújtotta. Az intézkedések ellentmondásosak voltak.

Egyeseket a rendőrség arra szólított fel, hogy hagyják el lakásukat, mert a kormány koronavírusos betegek elszállásolására használná. A hatóságok 39 lakás lefoglalását rendelték el, ami heves ellenállást váltott ki.

A tüntetést vegyvédelmi ruhába öltöztetett rendőrök oszlatták szét. A kormány politikájának nyilvános kritikája ritka Kínában.

Az elmúlt hetekben csak néhány sanghaji lakos emelte fel a hangját a keserű állapotok miatt. Sanghaj lezárt területein néhányan nehezen jutottak élelmiszerhez, és kénytelenek voltak várni a kormány által szállított zöldségre, húsra és tojásra. A közelmúltban bevezetett egyéb intézkedések közé tartozik az elektronikus riasztók elhelyezése az ajtókon, hogy megakadályozzák a vírussal fertőzöttek távozását, valamint a lakosok kényszerevakuálása, ami lehetővé teszi otthonuk fertőtlenítését.

A városi hatóságok elrendelték továbbá, hogy kivétel nélkül minden fertőzött beteget és közeli hozzátartozóikat a kormány által működtetett központi karanténba kell átszállítani. A cenzúrázási próbálkozások dacára rohamos sebességgel terjedő összeállításban egy nő arra panaszkodik, hogy még a mennyezet sincs kész abban az átmeneti kórházban, ahová átvezényelték. „Amint megérkeztünk, mindenki takaróért és ágyért küzdött” – tette hozzá.

„Köszönjük, nagy fehérek!”

Mások azt üzenik: „Köszönjük, nagy fehérek!” A nagy fehér a védőfelszerelésbe öltözött egészségügyi felügyelők gúnyneve, akiket Sanghaj különböző kerületeibe vezényeltek, hogy érvényt szerezzenek a rigorózus korlátozásoknak. A rövid videó cenzúrázására tett kísérlet éles vitát gerjesztett a kínai közösségi médiában, és ellenérzéseket váltott ki a kommentelők körében.

„A videó csak a nyers tényeket mutatta be. Semmi provokatív nincs benne!” – jegyezte meg az egyik felhasználó a Weibón. A tartalma nem újdonság (…) De a tény, hogy még ezt is cenzúrázzák, kimondottan zavar – jegyezte meg egy másik. Szombaton, amikor a cenzorok elkezdték eltávolítani a videót, a sanghaji hatóságok több mint 23 ezer azonosított fertőzöttről és tizenkét újabb halálesetről számoltak be. Közben a pekingiek is elárasztották a boltokat, hogy élelmiszert vásároljanak, abban bízva, hogy elkerülhetik a sanghaji típusú ellátáshiányt abban az esetben, ha az egész várost lezárják. A fővárosban egyre több a koronavírus-fertőzött.

A pekingi hatóságok a napokban három alkalommal is elrendelték a legnagyobb kerületben, Csaojangban élő három és fél millió lakos tesztelését, miután a városrészben a 47, tüneteket mutató betegből csak 26-ot regisztráltak. A kínai kormány a járvány kezdete óta – más országoktól eltérően – “zéró stratégiát” követ, amelynek célja, hogy az ország teljesen fertőzésmentes maradjon.

 

Forrás: Index/ kurucinfo/BBC 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile