Aktuális

Mi a pokol történik Izraelben?! –  a legjobban „átoltott” országban apokaliptikus számokat ért el az állítólagos covid fertőzés,  16 629 új megbetegedés 24 óra alatt –  az oltatlan Románia miért is jelent fenyegetést a covidnácikra?

Valami igazán horrorfilmbe illő, vagy azokat is meghazudtoló embertelen  folyamat történik Izraelben, az úgynevezett „legjobban” átoltott országban, derül ki  a DayliMail  cikkéből. Ugyanis az állítólagos „covidos megbetegedések” hivatalosan lejelentett számát illetően Izrael apokaliptikus számokat ér el: legutóbb 16 629 új esetet jeleztek 24 óra alatt! Magyarországi  olvasóink számára ez azért is figyelmeztetés, mert Izrael nyomdokait követve oltottak  csonkahonban is. 

Minél többen kapják meg  a 3. adagot a kísérleti covid szérumból, furcsa mód   annál több új eset lesz. Lásd, a mellékelt friss grafikont.

 

 

Mivel Izraelben, amit a Pfizer  vezérigazgatója Albert Buerla nyilvánosan is a „legnagyobb kísérleti laboratóriumnak” nevezett a lakosság majdnem teljesen be van  injekciózva a kísérleti covid szérummal, tehát a kórházba kerültek zöme sem lehet más, mint oltott, ráadásul háromszor oltott személy.

Dr. Cacovean Adrian romániai szívsebész főorvos, aki a covid-őrület kezdete óta tartva orvosi esküjét és tisztességét, nyíltan szembeszáll az egész covid-őrülettel, egy igen érdekes és lássuk be súlyos jelenségre hívta fel a figyelmet Facebook oldalán.

 

Dr. Cacovean Adrian szívsebész főorvos, aki a covid terror alatt is megmaradt ORVOSNAK és embernek

Ezek szerint, ha egy sokmillió emberből álló közösség marad beoltatlanul, mint ahogy ez most megfigyelhető például Romániában és Bulgáriában, ahol a lakosság alig 25 százalékát tudták csak beinjekciózni a kétes kísérleti covid-szérummal , akkor ez a többmilliós  közösség egyfajta oltatlan kontroll csoportot képez majd.

Márpedig ha sokmillió oltatlan miatt beigazolódik, hogy ez az egész mRNS-es vakcina kísérlet egy tömeggyilkos kudarc volt, és a bajt nem egy ( amúgy soha nem izolált) vírus, hanem a kétes , védóoltásnak hazudott szérum okozta,  annak beláthatatlan következményei lehetnek.

Mert mindaddig, míg több millió oltatlan ember egészséges marad, miközben a folyamatosan oltottak megbetegednek és meghalnak, az egyértelműen azt fogja igazolni, hogy ez az egész nem egy járványról és az emiatt kifejlesztett védőoltásról, hanem egy biológiai fegyver kipróbálásáról, tiltott emberkísérletről, magyarán NÉPIRTÁSRÓL, TÖMEGGYILKOSSÁGRÓL szólt.

Ezért érthető, hogy a covid-terrorizmus kitalálói és végrehatói miért vetnek be minden eszközt, hogy lehetőleg sehol ne maradjon akkora oltatlan kontrollcsoport, mint például Romániában, ahol a 21 milliós lakosságból alig 4 millió embernek tudták beadni a kétes szérumot, és ismerve a románok mentalitását ez a szám már nem is fog nőni.

Érthető tehát a megszorításokkal, covid-halálnak kikiáltott kórházi bűncselekményekkel, fenyegetőzéssel spékelt primitív oltáspropaganda, meg akülönféle az emberi méltóságot szembeköpő bónuszok kínálgatása.

A román oltatlan társadalom jelenleg az egyik legnagyobb ellensége a covid-terrorizmus arctalan atyjainak , ugyanis míg ekkora, 15 millió embert számláló kontrollcsoport van valahol, addig ez időzített bombaként fenyegeti lebukással, az emberéletekkel kísérletező covidnácikat.

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile