Aktuális, Tények mögött a lényeg

Michael Palmer: “Biokémikusként állítom, ezt az mRNS technológiát arra tervezték, hogy megmérgezzen minket!” (+VIDEÓ)

Biokémikusként állítom, ezt a technológiát arra tervezték, hogy megmérgezzen minket!

Michael Palmer orvos, egyetemi docens, Kanadában a Waterloo-i Egyetem biokémia-tanára. A videó alatt előadásának (nyilatkozatának) teljes szövege elolvasható magyarul, a Szilaj Csikó (M. J.) fordításában.

Dr. Michael Palmer

A gonoszsággal szembeni hallgatás maga is gonoszság;

Isten nem fog minket vétlennek tartani.

A hallgatás is beszéd,

A tétlenség is cselekedet(D. Bonhoeffer)

 

Michael Palmer MD speaks on the mRNA vaccines.

Christ already Won

Itt röviden a Covid-vakcinák mérgező mivoltáról fogok beszélni, különösen az mRNS-vakcinákéról, mivel jelenleg túlnyomórészt ezeket használják világszerte.

Ezeknek két összetevőjük van. Az egyik a küldönc RNS, amely a tervrajzot tartalmazza, ebben az esetben tüskefehérjéét, mely normális esetben a vírusrészecskék felszínén jelenik meg, mégpedig azért, hogy ezt a küldönc RNS-t becsempésszük saját testünk sejtjeibe, hogy azok létrehozzák azt a fehérjét, amelyre a rendszer reagál.

A második összetevőt a lipid nanorészecskék alkotják. Ezek a lipidek zsírszerű molekulák. Ezek burkolják a küldönc RNS-t, és két célt szolgálnak. Az egyik, hogy megvédjék a küldönc RNS-t a szállítás során, a másik pedig, hogy segítsék bejutását a test sejteibe. A lipideknek számos összetevőjük van, és az egyikük egy úgynevezett kationos, avagy elektromosan pozitív töltésű lipid, erről pedig tudvalevő, hogy igencsak mérgező. Valójában ez a kationos lipidek általános tulajdonsága. Hajlamosak arra, hogy a sejtbe kerülve megzavarják a mitokondriális légzést, a sejtlégzést. A sejtlégzés egy bizonyos, a sejtünkben levő organellum (sejtszervecske) működése, azé, mely az energiatermeléshez szükséges oxigén felhasználásáért felelős.

Ha ez a tevékenység megszakad, akkor az oxigén nem alakul teljesen vízzé, hanem némely köztes termékekké, amelyeket reaktív oxigénfajoknak nevezünk. Ezek a reaktív oxigénfajok, ezt a nevük is mutatja, bármivel képesek reakcióba lépni, beleértve a DNS-t is. Így hát károsíthatják a DNS-t a testünk sejtjeiben.

Nos, ez valójában olyasmi, ami az ionizáló sugárzás használatakor is előfordul, ha gamma-sugárzást vagy röntgensugárzást alkalmazunk egy személyre, leginkább rák vagy limfóma [a nyirokrendszer daganatos betegsége – a ford.], vagy valami hasonló kezelésére, akkor ez történik a sejt belsejében. Az ionizáló sugárzás a vizet reaktív fajokká, reaktív oxigénfajokká is bontja, ezek pedig károsítják a DNS-t. Így hat a sugárzás. Ezt úgy tudom jellemezni, hogy a sugárzás először elhasítja a vizet, majd a reakció termékei egy kémiai folyamat eredményeképp károsítják a DNS-edet.

Abból kell kiindulnunk, hogy a sugárzáséhoz hasonlóan itt is van egy teljes dózishatár, egy teljes élethosszig tartó dózishatár, ameddig ezt túl lehet élni, és ez vonatkozik ezekre a kationos lipidekre is, amelyeket a vakcinákban találunk. Ez azt jelenti, hogy korlátozva van az ilyen küldönc RNS-vakcinák teljes élethosszig tartó dózisa, amennyit elviselhetünk, még mielőtt meghalnánk. Nem tudjuk, hogy pontosan mekkora ez a mennység, ugyanis nincs elég erre vonatkozó kísérleti adatunk. Valójában ez az egyik legnagyobb botrány ezekkel a vakcinákkal kapcsolatban, hogy mielőtt világszerte elterjesztették és alkalmazták volna őket a lakosság körében, nem végezték el a megfelelő toxicitási vizsgálatokat. De elvileg eléggé biztosak lehetünk abban, hogy határos ezeknek az oltóanyagoknak a teljes dózisa, amennyit még az ember elviselhet, azaz nem hal meg tőle, akár 10 oltás ez a mennyiség, akár 20 oltás, akár 8 oltás, ezt senki sem tudja. És ez személyenként valamelyest változó lesz, csakúgy, mint a sugárzás esetében. Bizonyára van ebben egyéni eltérés, de elvileg mindenkinek megvan a saját határa, amelyen nem lehet túllépni.

Ebben az összefüggésben érdekes megjegyezni, hogy most a Moderna is, a Pfizer is nagyon alapvető fejlesztéseken dolgozik, és ezt az mRNS-vakcinatechnológiát akarják használni. Nemcsak a Covid ellen, hanem szinte minden ellen, beleértve némely vírusos betegségeket is, amelyek újra elő fognak jönni. Nagyon sok ember, szinte mindenki, valóban hordozza ezeket a vírusokat a szervezetében, de az immunrendszer általában kordában tartja őket. Ám ha az immunrendszer legyengül – ez lesz az egyik hatása ennek a kationos lipid toxicitásnak –, ezek a vírusok újra ki fognak törni, és akkor ezeket az mRNS-injekciókat fogják nekünk felajánlani, hogy szembeszegüljünk ezekkel a vírusfertőzésekkel. Ez tehát azt jelenti, hogy a toxicitásuk tovább fog halmozódni, ugyanis ezek a lipidek – függetlenül attól, hogy melyik antigént célozza meg az oltás hatóanyagát célba juttató technológia – mindig ugyanazok lesznek, legalábbis elvileg. Tehát ez a baj megmarad, megrekedünk benne, minthogy ez valójában olyan technológia, amelyet arra terveztek, hogy megmérgezze az embereket. Bizony mondom, hogy arra. Biokémiai kutatóként, farmakológiát és toxikológiát tanító orvosként ez jól átgondolt véleményem.

„Megtanultam, hogy a bátorság nem a félelem hiánya, hanem a félelem feletti győzelem.” (Nelson Mandela)

Tagadja, hogy a lipid nanorészecskék, közöttük a kationos lipidek is, valóban ott vannak a vakcinákban? Itt van egy 2021-es tanulmány, amely célzottan a lipid nanorészecskékkel foglalkozik, és megerősíti, hogy jelen vannak a „vakcinában”: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8032477/ .

Tovább a filmhez

A fenti cikket minden változtatás nélkül a szilajcsiko.hu portálról vettük át.

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile