A MÁTRIX ÁRNYÉKÁBAN, Aktuális, GREAT RESET

Miért engedünk teret az egyre terjeszkedő sátánista/globalista agymosásnak? Halloween az iskolákba beengedett sátáni rítus csírája

A magyar nyelvű iskolákban mind csonkahonban, mind az elcsatolt részeken, most kezdi reneszánszát élni az agymosó hullaimádó kultusz a Halloveen!

Amikor 2022-re a sátánizmus mint  terjeszkedő, felszínre bukkanó irányzat valós jelenléte a szemünk láttára beigazolódott, a globalista Great Resetben az európai iskolákban, beleértve a magyar nyelvű iskolákat is mind csonkahonban, mind az elcsatolt részeken,   most kezdi reneszánszát élni az agymosó hullaimádó kultusz a Halloveen.

Megy ez már évek óta, de most a Covid-terror utáni általános világfelfordulásban, mikor  egy az egyben beigazolódott , hogy a globalizmus vezetőinek egyetlen hite a Sátán Credója, mely az emberiség pusztulására tör, talán mégis fel kell hívni az iskolák sőt elsősorban a szülők figyelmét, óvják gyerekeiket ezektől a csak látszatra mókás, már akinek mókás trendektől.

Egy példát ragadok ki írásom bevezetőjéhez, éspedig a nagyváradi Ady Endre Elméleti Líceumot, mely az egykori híres Szent Orsolya rendi nővérek elit nevelőintézete volt, míg a kommunizmus tönkre nem vágta. Ezt követően is megmaradt iskolának, sőt csodák csodája megőrizte magyar jellegét is,noha a kommunista éra alatt tilos volt orsolyita gimnáziumnak nevezni, volt ez Alexandru Moghioroș Líceum, majd 5-ös számú Ipari Líceum, végül pedig az 1989-es romániai  (forradalomnak hazudott) politikai puccs után átkeresztelték Ady Endre Elméleti Líceumra.

DE EZ NAGYON SOK HELYEN ÍGY VAN, CSAK AZÉRT EMELTEM KI EZT A TANINTÉZETET MERT SZEMÉLYES KÖTŐDÉSEM VAN HOZZÁ.

A Haloween sem hitre, sem az emberi értékek tiszteletére nem neveli a fiatalokat, sőt figyelve ennek a több mint furcsa ünnepnek a burjánzását, ma már határozottan úgy tekinthető ez, mint a keresztény Mindenszenteknek és halottak napjának egyfajta kigúnyolása, megcsúfolása.

Az hogy ez úgymond ijesztgetés, az nem más, mint a tudatos félelem gerjesztése, a félelemé, a negatív energiáké. A démonológia tudománya tanítja, hogy a Gonosz az emberek félelméből táplálkozik, ezét kell azt félelembe taszítani, ijesztgetni. Ennek a  modern korba átvitt globalista/sátánista  kultusza az egész halloweeni-i mocsokság.

 A teljes cikket ITT olvashatja el.Ugyanitt iratkozzon fel hírlevelmre és megkapja írásaim .

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile