Kategória nélküli

Miért tesz úgy a világ, mintha minden rendbe lenne a Kínai Téli Olimpián? – Orrba-farba diktatúra, avagy a kínaiak bántalmazták a tévériportert, lehallgatnak mindenkit és újra bevezették az anális covid-tesztet, hogy bármikor éreztessék ki az úr a … farban

Míg a fősodratú sajtó zöme úgy tájékoztat az éppen zajló Kínai  Téli Olimpiai Játékokról mintha ott minden a legnagyobb rendben menne, a valóságban egy nagyon furcsa, sátáni show tulajdonképpen az egész olimpia, aminek lássuk be  semmi köze nincs már se a sporthoz, se  a sportszerűséghez, se az emberi jogokhoz, vagy ne adj Isten éppen emberi méltósághoz.

A kínai hatóságok két hét óta, tehát közvetlenül az Olimpiai Játékok kezdete előtt ismét bevezették az „anális covid-tesztet”.

 

Íme a segbe-covid….avagy a végbélnyílásban lapuló “légúti vírus” esete a kínai kormány pszichopatáival!

Igen, jól értettük, ismét a végbélnyílásba felszúrt pálcikával keresnek egy állítólagos légúti vírust, olyan sportolóknál és újságíróknál is, akik oltottan, agyon tesztelve léphettek be csak az olimpiára s bárkit bármikor elvihetnek ilyen anális letesztelésre.

Ez a tesztelési módszer, akárcsak az orrba felszúrt PCR teszt egyértelműen fizikai erőszaknak számít és semmilyen hivatalos, hiteles orvosi bizonyíték nincs arra mit is keresnek tulajdonképpen ott, ahova a nap se süt?

A pszichopata zsarnokok diktálta , az emberi méltóságot és magát az orvostudományt is megalázó erőszak rituálé belengi az egész olimpiát, ám érdekes módon  kevesen merik ezt elmondani, tudósítani. A kínai fogdmegek, ezek az emberi jelleggel nem igazán rendelkező  covid-milicisták akárkit, akármikor lekapcsolhatnak és elhurcolhatnak mondva csinált ürügyekkel.  A NOS holland tévétársaság riportere is megjárta, akit történetesen azért atrocitáltak s hurcoltak el, mert állítólag nem mutatta meg, a nem mellesleg a nyakában lógó jól látható igazolványát, ezért a mennyei birodalom, az olimpiát felügyelő  milicistái azt állították nem tudták ki a riporter, aki amúgy akkreditálva volt és a mikrofonján is ott virított  tévéje logója,  bántalmazták és letartóztatták. Örülhetett, hogy nem tesztelték análisan, lássák nem e fejlődött ki benne hirtelen egy kis covid, ami elrejtőzött a végbélnyílásában.

 

Valamiért ferde szemmel néztek a holland riporterre a kínai covid-milicisták

Azt is kevesen merik közzé tenni a kínai olimpia részvevői közül, hogy több esetben beigazolódott, mind a sportolókat, mind az ott levő újságírókat, tévéseket folyamatosan lehallgatja a kínai hatalom rendszere.

És ezek csak töredékek arról, milyen is valójában ez a COVID-Olimpia, ami nyilvánvalóan nem a sportról szól, hanem valami világuralmi bemelegítésről, erőfitogtatásról.

Csak az a kérdés, vajon az országok és a sportolók miért vesznek részt ebben a sátáni színjátékban? És miért próbálják titkolni, hogy a Kínai Olimpiai Játékon egyáltalán nem a sport a lényeg, hanem valami világuralmi boszorkánykonyha mutogatja csúfondárosan a világ felé a foga fehérjét vagy az anális tesztpálcikát!…

-lszmm- 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile