Aktuális, Külpolitika

Miféle sátáni Matrix zajlik az USA vezetésében? Egyre több a baki: a politikai zombi Joe Biden( vagy valami hasonló?!) hamis díszletek közül beszél marhaságokat

Darabokra szedték Joe Biden amerikai elnököt a közösségi médiában, miután újfent egy hamis fehér házi díszletből beszélt.

A Fehér Házzal szemben, az Eisenhower Executive Office Building déli udvari előadótermében kialakított díszletet Biden videókonferenciákhoz és online közvetített eseményekhez használja. A professzionális monitorokkal és világítással felszerelt Fehér Ház háttér ugyanaz, mint amit Biden a Pfizer–BioNTech koronavírus elleni vakcina harmadik adagjának beadásakor vett igénybe – számolt be róla a Fox News

Nem sok kellett a közösségi média népének, csak úgy záporoztak a kérdések a virtuális díszlet létjogosultságával kapcsolatban.

Truman show elnökség” – írta gúnyosan a Human Events vezető szerkesztője, Jack Posobiec.

Nem engedik be őt az igazi Fehér Házba?” – tűnődött Kimberly Morin New Hampshire-i újságíró.

 

Miért érzi szükségét Joe Biden annak, hogy a valódi Fehér Házzal szemben lévő hamis Fehér Ház díszletét használja?” – tette fel a kérdést Benny Johnson konzervatív kommentátor és podcast műsorvezető.

 

Emlékeztek a Trump zöldvászon-botrányára? Most Biden egy legókból készült díszletben tart beszédeket, és senkinek még csak a szeme sem rebben” – írta Twitter-bejegyzésében David Marcus, a Fox News rovatvezetője.

 

A kétségkívül meghökkentő megoldásra végül Stephen Miller, Donald Trump korábbi amerikai elnök főtanácsadója adta meg a választ.

 

Azért használja Biden ezt a bizarr virtuális díszletet a televíziós találkozókhoz – és nem egy valódi szobát, mint a keleti szoba, a kabinetszoba, az Ovális Iroda, a Roosevelt-szoba vagy az ülésterem –, mert ez lehetővé teszi számára, hogy közvetlenül egy szemtől szembe monitorról (a kamerán látható súgóüveg nélkül) olvassa fel a szöveget” – írta a Twitteren.

 

Az amerikai elnök díszletes trükkje az internetes mémgyártókat is megihlette. Egyikük például végtelen mennyiségű Bident szerkesztett az ablakba. Bár a fotóra végül csak négy fért fel:

 

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile