Aktuális, Magazin

Miféle spekuláció rejlik vajon a Gates házaspár bejelentett válása mögött?

Nagyon naivnak kellene lenni ahhoz, hogy a sablonos média szirupban tálalt hírt, miszerint a Gates házaspár, Bill Gates és Melinda Gates elválnak.

A BBC nyomán a fősodratú média hétfőn azt közölte:

 „ Elválik a Microsoft társalapítója Bill Gates és felesége, Melinda. Ezt közleményben, a Twitteren jelentették be, egyszerre.

Bill Gates és Melinda Gates 27 évig voltak házasok, szerelmükből három gyermek született.”

A Gates házaspár nevéhez, főleg az elmúlt időben a covid-terror kitörése óta nagyon sok, furcsa história kapcsolódik világszerte.

Nehéz volna elhinni, hogy  egy szokványos , közönséges házassági csődről volna szó, főleg mikor a Gates Alapítvány által kezelt vagyon sorsa is téma.

Tudni kell, hogy 2020 március elején a WHO vezetősége még nem volt hajlandó meghirdetni a SARScov2 vírusra fogott  hamis világjárványt, azonban 2 napra rá,március 10-én, azután, hogy a Gates Alapítvány számlájáról a WHO számlájára vándorolt egy óriási pénzösszeg, hirtelen kész is volt a világjárvány.

A fősodratú sajtó hajlamos Gateset egy nagylelkű Microsoft nagylekű, emberbarát zseninek beállítani, azonban akárki vagy akármi is rejtőzik a Gates-jelenség álarca mögött, egy biztos, ez a Föld egyik leggonoszabb, leghátborzongatóbb manipulációja ez.

Érdekes visszakeresni az elmúlt évek  Gates-fotóit, a párról ugyanis mindig agyon photoshoppolt, nem valódinak tűnő fotók jelentek meg.

Hagyjuk tehát a sajtós bulvármesét, a Gates pár állítólagos válása mögött nyilván nem egy véget ért házastársi románc, hanem egy folyamatban levő globális szélhámosság tálalása és fedezése rejlik minden bizonnyal.

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile