Aktuális, GREAT RESET

Míg a világ közvéleménye az ukrajnai háborúra figyelt, addig hivatalosan is kiderült, a nagy gyógyszermaffiák már évekkel ezelőtt megalkották a szintetikus biológiai fegyvert, ami megegyezik azzal amit COVID19-nek neveztek a hamis világjárvány alatt

Miközben az Ukrajnában zajló háború elterelte a világ figyelmét, olyan hivatalos dokumentumokat tettek közzé a járványügyi hatóságok és az oknyomozó szaklapok, amelyek megerősítették, hogy a Moderna valójában már évekkel a hivatalos és ma már bizonyítottan hamis/hazudott pandémia előtt létrehozta azt a szintetikus szekvenciát, amit később  Covid-19 vírusnak neveztek el, noha magát a SARS-cov 2 vírust soha, sehol nem tudták izolálni, a kutatók nem azonosítottak be ilyen létező vírust.

A nagy gyógyszermaffiák, tehát már a covid hivatalos felfedezése, azaz bejelentése előtt kikísérleteztek valamit, ami nem más, mint egy szintetikus tüskeprotein, egy BIOLÓGIAI FEGYVER, AMIRE ALAPOZHATTÁK KÉSŐBB AZ EGÉSZ PANDÉMIÁS VILÁGFELFORGATÁST,MELY CSÚCSPONTJA AZ EMBEREK MILLIÓINAK BEOLTÁSA VOLT A TULAJDONKÉPPENI SZINTETIKUS BIOLÓGIAI FEGYVERREL.

Bizonyítékok jelentek meg, amelyek minden kétséget kizáróan bizonyítják, hogy a Covid-19 vírust éppen az a gyógyszeripari óriás hozta létre, amely milliárdokat keresett egy kísérleti Covid-19 injekció eladásával és ez a  Moderna.

A tudósok azt állítják, hogy a Covid vírus egy apró DNS-darabot tartalmaz, amely „egyezik a Moderna által HÁROM ÉVVEL a járvány kezdete előtt szabadalmaztatott szekvenciával”

Genetikai egyezést fedeztek ugyanis fel a Covid egyedülálló furin hasítási helyén a tüskefehérjén.

Ez egy egyező genetikai szekvencia, amelyet a Moderna szabadalmaztatott úgymond rákkutatási célokra.

A kutatók szerint 3 trillió az egyhez az arány annak esélyére, hogy a Covid természetes úton fejlesztette ki a ezt kódot.

A tanulmány kritikusai, zömmel a nagy vakcinagyártók emberei persze, szkeptikus véleményeket fogalmaztak meg  a leleplező tanulmányokkal szemben, azt állítják, hogy a 3 trillió az egyhez arány ne is olyan nagy eltérés. Márpedig ez valójában megegyezik a LEHETETLEN fogalmával.

A közzé tett kutatások persze számtalan fontos kérdést vetnek fel.

Az, hogy ez volt az emberi civilizáció mindeddigi legnagyobb, legsúlyosabb  hazugsága és vétke, azaz emberiség ellenes bűncselekménye, az nem kérdés, az viszont igen, hogy valójában kik és hogyan vezényelték le ezt a tömeggyilkos manővert.

A Moderna éppen beperelte a Pfizert, azt állítva, hogy azok ellopták az általuk kifejlesztett „covid-szabadalmat”, magyarán azon pereskednek, ki is kísérletezte ki a nagy, globális COVID emberirtót, amit nem egy természetes úton terjedő légúti vírus vitt be embermilliókba, hanem a védőoltásnak hazudott és az emberekre kényszerített vakcinák.

A forgalomba hozatalhoz a vakcinát engedélyezni kell, a kérelmezőnek olyan eljárást kell követnie, amelyben szakhatóságok (úgy tesznek) elemzik az előnyöket, kockázatokat, mellék- és káros hatásokat stb., a képlet/technológia ipari tulajdonát, klinikai vizsgálatokat , közbiztonság , akadálymentesítés stb.

A bejelentő az engedélyezési kérelem benyújtásakor jogi és etikai felelősséget vállal, és a fentiek írásos vagy digitálisan tárolt bizonyítékát csatolja, beleértve a tulajdonjog igazolását, azaz a szabadalmat.

A fent említett eljárásból az következik, hogy vagy a Pfizer, vagy a Moderna a szabadalom tulajdonosa. A másik nem.Az egyikük hazudott a hatóságoknak (és egy egész bolygónak) és bűnügyi következményekkel járó hamisítást követett el. Az egész sürgősségi engedélyezési eljárás hazugságon alapult.

Ki tudja, mit hazudott még a Pfizer/Moderna… Talán az oltóanyag hatékonyságával és biztonságosságával kapcsolatban… Vagy például a mínusz 80 fokon való tárolásról; vagy adagonkénti áron; vagy a legyártható adagok számára mind a 8 tervezett hullámra; vagy arra, hogy a vakcina kísérleti génmanipulációs terápia…

Mindenesetre a ránk erőltetett propagandisztikus közheleky, miszerint bíznunk kell az oltásban, mert azt a szakemberek alaposan felügyelik és alaposan áttanulmányozzák hazugság volt!

ÉS EZZEL AZ EGÉSZ PROPAGANDA MESE A COVID VAKCINA FELTALÁLÁSÁRÓL, A HŐ MAGYAR SZÁRMAZÁSÚ SZÉLHÁMOS KARIKÓ KATALIN  MUNKÁSSÁGÁRÓL, EGY AZ EGYBEN BIZONYÍTOTT HAZUGSÁG. KARIKÓ UGYANIS NEM FEDEZHETETT FEL EGY OLTÁST EGY NEM LÉTEZŐ VÍRUSRA, VISZONT AZ JÁTSZIK A TÖRTÉNETBEN, HOGY A PFIZER ÜGYNÖKEI VALÓBAN ELLOPTÁK A MODERNA COVID SZEKVENCIÁS BIOFEGYVERÉNEK AZ ELŐÁLLÍTÁSÁT.

AMI VISZONT ENNÉL IS SÚLYOSABB KÉRDÉS, AZ AZ, HOGY MIÉRT NINCSENEK MÉG BÖRTÖNBEN MINDAZOK, AKIK A COVID- TERROR ALATT , AZ ELŐRE MEGÍRT PROPAGANDÁBAN RÉSZT VETTEK ÉS EMBERMILLIÓK ÉLETÉT TETTÉK TÖNKRE, EMBEREK SZÁZEZREIT GYILKOLTÁK MEG, EMELLETT ÓRIÁSI GAZDASÁGI ÉS ERKÖLCSI KÁROKAT OKOZTAK AZ EGÉSZ VILÁGON?

-szmm-

Forrás: DailyMail

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Imre Budapesti
Imre Budapesti
1 an în urmă

Igen, igen, az ötlet valójában “igen régi”. És csak példaként egy párhuzam: Még az 1990-es években DOS-t használtam a PC-n, aztán pedig DOS alapú Windows-t. Ebben az időben az egyik ismert Számtech. Magazin CD mellékletén voltak víruskereső programok (több is) És megtörtént, hogy ezzel ellenőríve a PC-t “harsányan” jelzett a Víruskereső! És a jelzés szerint “Infected!” vagyis fertőzött a PC! De mi volt valójában? Mi is történt? A jelzést követően, felkínálta a Víruskereső program ingyenes változata, hogy ha MEGVÁSÁROLJA valaki a program Licenszét, akkor a Víruskereső már VírusÍRTÓ program lesz! Hoppá!
Tehát PÉZÉRT a “Vészcsengő”-ből VédőOLTÁS lesz!
Bedőltem vajon? NEM! Ugyanis a CD-n lévő (egy másik) Víruskeresővel ellenőrizve érdekes módon NEM volt VÍRUS Kimutathatóan.

Ugyebár ez volt a PC teszt, és ebből lett volna a PC-R teszt. Pontosabban 100%-ra ugyanannyit ér!
És nem érdekes a párhuzam?
Adva van egy HAMIS vírusriasztás! De ha “jön a pénz” akkor jön a “védelem”

A Történelem ismétli magát! Annyi a bónusz, hogy a Fizetős Program NEM tett kárt a PC-ben!

Ma, mi történik?
Nem a PC-vel?
Az életben!