Aktuális, Belpolitika

Mihai Lasca képviselő szerint egészséges embert nem kötelezhet senki maszkviselésre és oltást sem kér

Manapság mikor (főleg Európában) a legtöbb politikus engedelmes tagja lett a dübörgő covid kultusznak és azt ezt követő oltás propagandának, szinte üdítőleg hat, ha akadnak olyan politikusok is, akik szembe mernek menni ezekkel a diktatórikus, egészségügyileg, járványügyileg sem indokolt megszorításokkal és hangot adnak annak, hogy nem lehet az embereket arra kényszeríteni, hogy olyan dolgokat tegyenek testükkel, saját életükkel, egészségükkel, melyeket nem tartanak helyesnek.

Mihai Lascát a román parlament épületében vették közre újságírók, de a képviselő a kamerák előtt is kitartott azon álláspontja mellett, hogy nem találja helyénvalónak sem a maszkkötelezettséget, sem a sokakban ellentétes érzéseket, bizalmatlanságot kiváltó oltásokat. Mihai Lasca parlamenti képviselő kijelentette, nem akar maszkot hordani és az oltásból sem kér.

A Bihar megyei független parlamenti képviselő a sajtó előtt is felvállalta, hogy egészséges ember létére nem kíván arcmaszkot hordani és nem kívánja beoltatni magát akárhogy is dübörögjön a globális oltáspropaganda.

A Bihar megyei parlamenti képviselő több tüntetést szervezett, ahol elítélték, hogy a gyerekeket maszkokba kényszerítsék az iskolai órák alatt

Lasca hónapok óta szervezi azokat az akciókat, melyek során azt kívánják az emberek kifejezni, hogy nem, tartják helyesnek és egészségügyileg sem indokoltnak az arcmaszkok kötelező viselését a szabad levegőn, és elítéli azt is, hogy fejlődésben levő gyermekek orrára-szájára kényszerítsék az iskolában több órán át a koszos rongymaszkokat.

Mihai Lasca úgy véli, a virózisos, szezonális megfázásoknál, akár a covid okoztat virózisnál is jobban veszélyezteti az emberek testi-lelki egészségét az az egy esztendeje tartó, folyamatos megfélemlítés, lélektani hadviselés, amivel a fősodratú média az embereket terrorizálja folyamatosan.

A független Bihar megyei képviselő, a sajtó azon kérdésére, miszerint megkapta már a covid-ellenes oltást, kategorikusan kijelentette, hogy ne sértegessék őt ilyen kérdésekkel.

Részlet az interjúból:

Riporter : De megkapta az oltást?

Mihai Lasca : Az oltást? Ne sértegessen ezzel a kérdéssel.

Riporter : És nem is oltatja be covid ellenes vakcinával magát?

Mihai Lasca : A gyerekkori kötelező oltásaimat megkaptam, ennyi elég..

Riporter : Tehát nem kér oltást?

Mihai Lasca : Soha .

Riporter : Nincsenek covidos rokonai?

Mihai Lasca :  Nem, nincs covidos rokonom .

Riporter : És nincsenek covidos barátai? Nem tud senkiről, akik covidosak lennének a környezetéből?

Mihai Lasca :  De van több olyan ismerősöm, akik az úgynevezett covid19 virózistól megbetegedtek. És akik aztán ebből a vírus okozta megfázásból egyszerűen meggyógyultak. Ahogy a legtöbben meggyógyulnak a vírusok okozta légúti bajokból. A legtöbb ember akkor betegszik meg igazán , miután bekerülnek a kórházak covid osztályaira és ott…És Önök, a sajtó is nagyon sok embert betegítenek meg  a lélektani presszióval, megfélemlítéssel és azzal  az állandó tudatos pánikkeltéssel, hogy milyen nagy veszélyben van egy súlyosabb virózisos megfázás miatt a  világ!

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile