Aktuális, Belpolitika

Mihai Lasca parlamenti képviselő védelmét kérik azok a tanárok, akik nem kívánják beadatni maguknak a kétes kísérleti vakcinát a covid-kormány zsarolása és fenyegetése ellenére sem

A közeledő iskolakezdéssel arányosan egyre  nagyobb a feszültség a romániai társadalomban, ugyanis a covid terrorizmusnak alávetett román kormány is egyre durvább zsaroló fenyegetésekkel ostromolja mind a pedagógusokat, mint a gyerekek szüleit, hogy minél több emberre kényszerítsék rá, a „védőoltásnak” nevezett, de a védőoltásra mégcsak nem is hasonlító kísérleti covid szert.

Mint megtudtuk, egyre több  megzsarolt és kirúgással fenyegetett tanár kereste fel Mihai Lasca, Bihar megyei független parlamenti képviselőt, aki egyike azon kevés politikusoknak Romániában, aki nyíltan szembemegy a gyilkos és társadalomromboló covid-terrorizmussal.

A politikus szeptember 3-án saját Facebook oldalán hozott nyilvánosságra egy videó üzenetet, melyben röviden elmondja, mennyire elítéli azt, hogy politikai pártok, jelesül a jelenlegi covid-kormány illetékesei minden orvosi, járványügyi bizonyítékot mellőzve, a globalista ukáz szerint zsarolják és terrorizálják a pedagógusokat és a szülőket is arra akarják rávenni, hogy a diákokat is oltassák be, miközben egyre nyilvánvalóbb, hogy a géntechnológiás covid-szer nem véd senkit semmitől,legfeljebb a normális, emberi élettől, ugyanakkor egyre több súlyos, sokszor halálos mellékhatás derül ki szerte a világon.

Mihai Lasca arra kérte a pedagógusokat és az aggódó szülőket, hogy ne féljenek ellenszegülni az erőszakos oltási-zsarolásnak, és ne tegyék kockára se a tanárok se a gyerekek egészségét, életét  a zsarolások miatt.

Lasca videó üzenetében azt is megemlítette, hogy információi vannak arról, hogy több más államhoz hasonlóan, Raed Arafat egészségügyi

államtitkár katonai erőket is be akar szervezni (ugyancsak globalista ukáznak engedelmeskedve) az oltáskampányba. Lasca szerint ez teljességgel megengedhetetlen és alkotmányellenes.

A képviselő elítélte azt a több mint primitív  propaganda cselt is, hogy azoknak akik ezekután mégis beadatják maguknak a GMO-s szérumot, az Egészségügyi Minisztérium 100 lej értékben élelmiszer-bonokat ad. Az embereket emberi mivoltukban megalázó, kísérleti patkánynak tekintő covid csali  összegét ugyanis más, az egészségügyet támogató valós hiányosságokra kellene fordítani.

A román kormány éppen a sokadik válságát éli amúgy a covid-mizéria kitörése óta. A kormánykoalíció biztos felbomlása látszik s ha az uralkodó PNL ( nemzeti – liberális) párt ellen benyújtott újabb bizalmatlansági indítvány most átmegy a parlamenti szavazáson, akkor igencsak érdekes dolgok történnek majd egész Romániában a covid-kormány bukását követően.

Mihai Lasca videóüzenete lennebb tekinthető meg.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile