Aktuális

Miért kerülnek egyre többen kórházba coviddal a „covidellenes vakcina” után? – oltás után rosszul lett a magyar olimpiai bajnok

Miért kerülnek vajon egyre többen kórházba coviddal a „covidellenes vakcina” után? Figyelve az agresszív oltási kampány dünbörgésével párhuzamosan emelkedő covidos eseteket, egyre inkább felvetődik ez a kérdés…Az egykori  magyar olimpiai bajnok is így járt. Vajon az úgynevezett „harmadik hullámban” kórházba utaltak között hányan vannak frissen beoltottak?

„Megkaptam a koronavírus elleni vakcinát, a Modernát. Aztán eltelt néhány nap, és ahelyett, hogy kicsit fellélegeztem volna, borzalmas állapotba kerültem. Eljött a világvége. Olyan rosszul voltam, hogy mentőt kellett hívni” – mesélte Hegedűs Csaba a Blikknek, miért kellett kórházba vinni azt követően, hogy beoltották.

Az egykori olimpiai bajnok birkózó jelenleg a budapesti Honvédkórházban fekszik. Elmondása szerint folyamatosan kapja az infúziót és az oxigént, jelenleg nincs szüksége arra, hogy lélegeztető-gépre tegyék.

Hegedűs Csaba már a Magyar Birkózó Szövetség megalakulásának századik évfordulója alkalmából rendezett, múlt heti ünnepségre sem tudott elmenni a BOK Sportcsarnokba, mert rosszul érezte magát.

(fotó : MTI)

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile