Aktuális, Külpolitika

Mindhalálig Pfizer, avagy hogyan tedd végleg oltásfüggővé az embereket – Újabb „konteó” igazolódik be? Izraelben bejelentették, hogy már készülnek a negyedik, ötödik… hetedik oltásra…

A hetedik oltásig meg sem állnak Izraelben, jelentették be az oltásügyi illetékesek. Mikor pár hónappal ezelőtt szóba került az, hogy az egész agresszív oltáspropaganda tulajdonképpen nem más, mint az emberek teljes oltásfüggőségének kialakítása és ezáltal totalitárius kontroll alá vétele, a politikusoknak és a kormányok ellenőrizte médiának vakon engedelmeskedő vakcina-hívők ( talán önmaguk nyugtatgatására) rögtön kijelentették, ez csak egy újabb” konteó” a „laposföldhívő antivaxerek” kitalációja.

Nos, sajnálattal kell, közöljük, nagyon úgy fest, hogy ez a „konteó” is beigazolódik és valóságos, ugyanis a C19 génterápiás szérum (és nem védőoltás!) elsőszámú laboratórium-telepén Izraelben máris kijelentették az illetékesek, hogy valószínűleg 7 adag védőoltásnak mondott C19 mRNS szérumot kell, most sorozatban magukba nyomassanak az emberek.

Hogy a soha nem alkalmazott génterápiás szer sorozatos emberbe kényszerítése milyen következményekkel jár, hány emberéletbe, hány súlyos mellékhatásba kerül, arról nem beszélnek. Úgy tűnik, az oltottak sorába terelt embereket egyszerűen kísérleti fogyóeszközöknek, alanyoknak tekintik. Miközben egyre nyilvánvalóbb, hogy genetikai trutyi az ég egy világon semmitől sem védi meg a beoltottakat, legfeljebb a hatóságok zaklatásától és bírságától.

Arnon Afek professzor, az izraeli egészségügyi minisztérium Oltási Tanácsadói Bizottságának tagja és Izrael legnagyobb kórházának helyettes vezetője, azt nyilatkozta a helyi sajtónak, hogy nem csak a negyedik emlékeztető oltásra kell készüljenek az emberek, hanem az ötödik, hatodik és hetedik oltásra is, közölte cikkében a Information Liberation.

„Azok, akik azt hiszik, hogy nem lesz szükség folyamatosan újabb és újabb vakcinázásra, tévednek!” – mondta Afek. „Be kell adjuk  a negyedik, ötödik, hatodik és hetedik oltást is. Amíg például Afrikában  nem oltják magukat az emberek addig a Covid19-nek egyre újabb variánsai lehetnek és természetesen ez azt vonja maga után, hogy mindig új oltással kell készüljünk erre.”

A tudományosan igencsak megkérdőjelezhető kijelentés, azért sem állja meg a helyét, mivel a vírusok, mióta világ a világ folyamatosan mutálódnak, így egy ilyen védőoltásnak hazudott génterápiát bármelyik koronavírus fertőzés (nátha, influenza) kapcsán, rá lehetne erőltetni az emberiségre. Mint ahogy azt is  horrorisztikus elgondolni, vajon hány GMO-s injekciót bí r ki egy emberi szervezet? És egyáltalán mi történik a természetes emberi immunitással, melyet a génterápiás szer a jelek szerint egyszerűen leépít!

A Pfizer vezérigazgatója, Albert Bourla, aki egyre nyilvánvalóbban összejátszik az izraeli kormánnyal (is) , és együttműködik az izraeli kormánnyal a Dr. Mengelét megszégyenítő emberkísérlet végrehajtásában,  többször is kijelentette, hogy az embereknek „igenis szükségük lesz” „évenkénti újraoltásra”.

A BioNTech vezérigazgatója azt is elmondta, hogy hamarosan lesz egy „speciális oltóanyaguk” az Omicron variánsra , de az embereknek most sietniük kell az „emlékeztető oltás” beadatásával, ahelyett, hogy várnának.

Az Omikron, akár a király új ruhája, az az új „vírusvariáns”, melyet még senki nem azonosított valójában és melyről azt állítják, amúgy csak gyenge náthás tüneteket okoz, de mindezek ellenére világhisztériát próbálnak vele gerjeszteni, hogy kényszerítő ürügyük legyen az újabb oltásokat belenyomni az emberekbe.

Ugyanakkor Jacinda Ardern új-zélandi miniszterelnök egy tévé interjúban egy az egyben kijelentette, hogy „Ennek az oltási programnak soha nem lehet vége”.

Forrás: Information Liberation

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile