Aktuális, Külpolitika

Mire való a kísérleti vakcina igaziból? A legjobban átoltott országban újra dúl a covid – mizéria – Csúcson a napi fertőzések száma Izraelben

Bár Izrael az az ország, ahol a leghamarabb és legagresszívebb propagandával oltották be a lakosok nagy részét a Pfizer kísérleti szereivel, valami mégsem stimmel ott. Nagyon nem stimmel. Úgy tűnik, a covidnácik csodafegyvere a „csodavakcina”, vagy mik ezek a kísérleti szerek nem igazán fejtettek ki nagy hatást, immunvédelmet, sőt azt is be kell látni, azokban az országokban, ahol orrba-szájba beoltották a népet, ott folytatják az egész covid-mizériát, ahol az oltások előtt abbahagyták. Kérdés, akkor vajon miről szól ez az egész globális vakcina őrület, merthogy nem a védettségről, az egyre inkább nyilvánvaló.

Mi ez az egész? Mert ez az egész covid19 féle akármi, nem hasonlít semmilyen légúti virózishoz,  s ezt ma már nemcsak az orvosok állapíthatják meg.

Négy hónapos csúcsra emelkedett a koronavírustól újonnan fertőzöttek napi száma szombatra Izraelben – adta hírül az ország egészségügyi minisztériuma.

1331 új esetet regisztráltak, és ennél legutóbb március 25-én volt magasabb a szám. A járvánnyal összefüggésben ugyanakkor csak egy elhalálozást jegyeztek fel. Vele 6458-ra emelkedett a ragály halottainak száma Izraelben.

A vírus okozta megbetegedésből ugyancsak egy nap alatt, péntekről szombatra 394-en épültek fel, a teljesen gyógyultak száma közelít a 842 ezerhez.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile