Aktuális, Külpolitika

Mit vagy kit takar Biden maszkja? – az amerikai elnök  nem hajlandó levenni az álarcot

Joe Biden amerikai elnök ezen a héten bejelentette, hogy az ország a járvány új szakaszába lépett, a beoltottaknak nem kell maszkot viselniük a szabadban. A bejelentést követően maszk nélkül lépett le a pódiumról – azóta viszont több alkalommal is maszkban látták, noha ő és felesége is be vannak oltva – írja a V4NA Hírügynökség.

Értetlenkedés kíséri azt, hogy Joe Biden amerikai elnök maga sem követi azt az egyik legfontosabb új járványügyi szabályt, amelyet éppen ő jelentett be: miszerint a világjárvány elleni védekezés Amerikában új szakaszba lépett, és a beoltottaknak már nem kell maszkot viselniük a szabadban.

A bejelentése után néhány nappal Bident már megint maszkban látták, amikor a Marine One felé sétált Jill Bidennel, annak ellenére, hogy mindketten oltva vannak, ráadásul senki sem volt a közelükben.

Nem sokkal később egy georgiai gyűlésen viselt maszkot a pódiumon, ahol rajta kívül senki sem tartózkodott.

Biden körül annyi a furcsaság, hogy talán nem is kell csodálkozni, ha ilyenkor számtalan furcsa feltételezés is felmerül, miszerint esetenként nem is az elnököt, hanem annak dublőreit rejtik a covid-terror arctakarói.  ( Forrás:MN)

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile