Aktuális, Belpolitika

Muphet show a román parlamentben: ismét Cîțut jelölik a liberálisok – Világos: Florin Cîţu a globalista maffia „Covid19-nagykövete”, a liberálisok nem jelölhetnek mást a miniszterelnöki posztra

A román parlament egyre inkább egy  horror-komédia paródiájához hasonlítható. Sehol a világon nem volt még ilyen, mint most itt, hogy kedden az ellenzéki, számbeli fölénnyel  teljes egyetértésben és összefogásban megbuktat egy miniszterelnököt, akit a pártja pár óra múlva ismét  miniszterelnöknek jelöl.

A gumiszobába illő  politikai „nyuszicsel” azonban sajnos jóval sötétebb kulisszatitkokra enged utalni éspedig arra, hogy a PNL nem javasolhat mást  a közutálatnak örvendő bukott miniszterelnök helyett, ugyanis Cîţu a globalista covid-maffia Romániába delegált kézilánya, azaz „covid-nagykövete”.

A romániai parlamenti káosz, nem mellesleg az egész világnak most egy igen tanulságos és érdekes szemléltető helyzete lesz, hogy a szavazópolgárok, sőt talán a politikusok egy része is rádöbbenhessen, milyen fals illúzió tulajdonképpen a demokrácia, a hivatalosan demokratikusnak mondott országokban.

Viszont a helyzet könnyen súlyossá válhat s a parlamenti rablóbanda cselezése a covid-terrort egy általános polgárháborúba sodorhatja.

A Nemzeti Liberális Párt (PNL) eltökélt szándéka ismét Florin Cîţut javasolni miniszterelnöknek az elnöki hivatalban jövő héten kezdődő kormányalakítási tárgyalásokon – jelentette ki kedd este Lucian Bode belügyminiszter.

Az Antena3 hírtelevíziónak nyilatkozva az PNL első alelnöke elmondta, a párt végrehajtó bizottsága már döntött arról, hogy a jelenlegi ügyvivő miniszterelnök alakítson új kormányt, és ezt már csak az országos elnökségnek kell jóváhagynia.

“Florin Cîţu a kormányfőjelöltünk. (…) Eltökélt szándékunk, hogy ezzel a javaslattal menjünk a Cotroceni-palotába” – fogalmazott Lucian Bode.

A történet még  bonyolódik azzal is, hogy a nemzeti liberálisok egy része  mást, jelesül  Ludovic Orbant, akrja vissza a miniszterelnöki székbe. De ahogy látszik, a PNL-ben is a háttárhatalom nagymesterei rángatják a politikai-marionettek madzagjait….

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile