Aktuális, Belpolitika

Nagy tömeg tüntet Bukarestben a covid-terror ellen – több busznyi ember érkezett tüntetni a román fővárosba más városokból is

Nagy tömeg tüntet e sorok közlésekor Bukarestben a covid-terrorizmus ellen. Értesüléseink szerint nemcsak bukarestiek vannak jelen a tiltakozó megmozduláson, hanem más városokból is több busznyi ember érkezett a tüntetésre.

Az emberek Raed Arafat egészségügyi államtitkár, Vlad Voiculescu egészségügyi miniszter lemondását és felelősségre vonását követelik és a kormány távozását. Követelik a covid-terror és az agresszív oltáspropaganda felfüggesztését. Nagy felháborodást keltett az a péntek esti eset , mikor titokban, megszegve minden törvényt és orvosi szabályt az éjszaka és az elrendelt kijárási tilalom leple alatt, csendőri felügyelettel evakuálták a betegeket a bukaresti Foişor ortopédiai kórházból, hogy ezt az épületet is covid-kórházzá alakítsák. A betegek, köztük frissen műtöttek idősek, mozgásképtelenek is voltak, a sötétség leple alatt lettek kihordva a kórház épületéből, a hozzátartozókat sem értesítették erről.

Az emberek követelik vissza normális életüket és a covid-mizéria végrehajtó politikusainak megbüntetését. A tervek szerint a tüntetők estére a cotrocen-i palota elé akarnak vonulni.

Cikkünk frissül.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile