Aktuális

Nagy tömeg vette körbe az orvosi kamara épületét a váradi covid-inkvizició meghallgatásakor- Dr. Flavia Groșant „hivatalból” hallgatták ki(+videó)

Semmilyen elmarasztalást vagy büntetést nem kapott Groșan doktornő, az orvos-etikai bizottságnak el kellett ismerje, a tüdőgyógyász szakorvos semmilyen vétséget nem követett el, csak emberek százait gyógyította meg.

Nagy tömeg gyűlt össze hétfőn koradélután Nagyváradon a Bihar Megyei Orvosi kamara épülete előtt, ott ahol az etikai bizottság meghallgatta Dr. Flavia Groșan tüdőgyógyász szakorvost.

Mint portálunkon is olvashatták, napok óta forr a közhangulat Romániában miután egy neves, nagyváradi tüdőspecialista Dr. Flavia Groșan nyilatkozatot tett a sajtóban arról, hogy szakmai tapasztalata szerint a világszerte alkalmazott kórházi-protokoll mellyel a kórházakba beutalt,  covidosnak mondott betegeket kezelik, nemhogy azok gyógyulását segítené, de  sok esetben pont ezzel a kezelési protokollal ölik meg a betegeket.

A doktornő azt is nyilvánosságra hozta, milyen gyógyszereket és orvosi beavatkozásokat nem volna szabad alkalmazni a virózisok, így a SARS vírus miatt is, kialakult atipikus tüdőgyulladások esetében.

Rámutatott az orvosi műhibákra s az egész embertelen, orvosilag is ésszerűtlen  kezelési protokollra, mely során, lássuk be, az elmúlt egy esztendő alatt, Románia kórházai  valóságos haláltáborokká váltak. Az elismert tüdőgyógyász azt is elmondta, úgy véli a kötelező maszkviselés és elzártság nemhogy segítene az embereken egy virózis járvány esetében, de gyengíti az immunitást.

 

 

A doktornő nyilatkozata hatalmasat szólt, s a covid-maffia fehérköpenyes csahosai ( az „elsővonalbeli hősök” vezetői) persze azonnal  ugrottak, etikai bizottság elé akarják citálni a doktornőt nyilatkozata miatt. Megjegyezzük, ezek a buzgó covid-kápók az elmúlt hét során egyetlen esetben sem akartak etikai eljárást kezdeményezni azokban az esetekben, melyek sajtónyilvánosságra jutottak Nagyszeben, Arad, Marosvásárhely halálkórházaiból, ahol covidosnak mondott betegek százait tehették el láb alól úgy, hogy a légzési panaszokkal küzdő betegeket méregerős szerekkel benyugtatózták, a kórházi ágyhoz kötözték, intubálták majd hagyták meghalni őket.

Az etikai bizottság meghallgatására (melyet állítólag a szabályoknak megfelelően HIVATALBÓL kellett elrendeljenek a doktornő nyilatkozatai után ) hétfőn 13.30  került sor,

Nagy tömeg verődött össze ez idő alatt az épület előtt, a doktornő egykori, gyógyult páciensei, illetve olyan polgárok, akik tökéletesen egyetértenek a doktornővel és tiltakoznak a covid-protokoll embertelensége és az egész lehetetlen p(l)andémia helyzet ellen.

A tömeg csendben várakozott, míg benn zajlott a covid-inkvizició, bár néhányan türelmetlenkedtek, mondván, hogy berontanak az épületbe, ha a doktornőt esetleg sérelem éri . Ezeket a vérmesebb  személyeket a tömeg

nyugodtabb része lecsillapította.

 

Mikor a doktornő kijött hatalmas éljenzéssel fogadták és a nevét skandálták a tüntetők. Gyógyult betegei szorították meg hálásan a kezét, volt, aki a nyakába borult az orvosnőnek.

Az orvosnő a tapsoló tömegtől körbevéve szállt be autójába,az embereknek ennyit mondott: „Megyünk tovább, folytatjuk, mellettetek leszek ezután is”.

Az újságírók kérdésére, annyit válaszolt, hogy az etikai bizottság „elegánsan viselkedett” vele szembe és nem kapott semmilyen szankciót.

A Bihar Megyei orvosi Kamara etikai bizottságának hivatalos válaszára még várunk, mihelyt megkapjuk, bővítjük beszámolónkat.

UPDATE :

A Bihar Megyei Orvosi Kollégium elnöke, Dr. Carmen Pantiş hétfőn, Flavia Groşan meghallgatása után jelentette be, hogy az etikai bizottság által meghallgatott tüdőgyógyász semmilyen szankciót nem kap a nyilvánosság előtt  tett vitatott kijelentései miatt, még azokért sem, amelyekben arra utalt, hogy a kórházakban az orvosok által alkalmazott Covid-ellenes kezelési protokollok valóban megölik a betegeket.

A Bihar Megyei Orvosi Kollégium vezetője vezetője pontosított, hogy nem egy panasz vagy orvosi vétség nyomán járt el, hiszen nem regisztráltak semmilyen panaszt, hanem csak egy e-mailben kapott feljelentés nyomán ült össze az etikai bizottság.

A nyilatkozatban  még benne van az, hogy felkérték a neves tüdőgyógyászt, hogy a jövőben tartózkodjon attól, hogy más orvosok munkájáról beszéljen a sajtóba.

( Fotó: Facebook)

Szőke Mária

 

 

Abonează-te
Notificare la
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
TUNGLI
TUNGLI
3 ani în urmă

Magyarorszag mar a legrosszabb szituacioba van a vilagon. http://www.72.sk

trackback

[…] informatialiberia.rom arról is beszámolt, hogy nyilatkozata után egy meg nem nevezett e-mailben kapott bejelentés alapján a Román Orvosi […]