Aktuális, Belpolitika

Nagyváradnak is elege lett a covid-terrorizmusból – több ezren tüntettek a Szent László téren (+videó)

Nagyszabású tüntetés zajlott hétfő este Nagyváradon a covid-terrorizmus megszorításai, esztelen intézkedései ellen. Körülbelül 5000-en   gyűltek össze végül (a meghirdetett rabszolgatakarodó) azaz kijárási tilalom után a menetelésre Nagyvárad központjában a Szent László téren. A felvonulókhoz ugyanis menetközben is nagyon sokan csatlakoztak.

Az emberek követelik vissza normális, szabad életüket, maszkokat égettek a fő tér kövezetén.

” A lezárás lélektani hadviselés és bűncselekmény az emberiség ellen!”

A szónokok, köztük a híres birkózó, Sandu Lungu beszédeikben elmondták elég volt az esztelen, minden orvosi és járványügyi logikát nélkülöző globalista manőverből, melynek a covid19 megnevezést adták kitalálóik és végrehajtóik.  Elhangzott, hogy a rendőrök ne a maszkokat ellenőrizzék és vegzálják a tisztességes polgárokat emiatt, hanem az igazi bűnösöket, tolvajokat fogják el, azokat, akik tönkreteszik a közösséget, meglopják a gazdaságot, illegálisan kivágják Románia erdeit. S azokkal kellene foglalkozni, nem a polgárok zaklatásával, jogtalan bírságolásával.

Az Informația Liberă tudósítója a helyszínről jelentkezve elmondta, a tüntetők „ Szabadságot!”„ Muie Arafat!”, ” Le a gyilkosokkal!” „Le a maffiával!” jelszavakat skandálva menetbe szerveződtek és elindultak csatasorban menetelve Nagyvárad kihalt utcáin, így jelezve, hogy nem értenek egyet azzal, hogy 20 órakor a házaikba zárják az embereket. A tömeg a központból a Decebal sugárút fele menetelt. Csendőrök és rendőrök kísérték a felvonuló demonstrálókat, de egyelőre nem avatkoztak bele a tüntetésbe.A tüntetők a hiomnuszt énekelve meneteltek a város utcáin.

*Érdekes jelenség, hogy a kivezényelt  rendőrök és csendőrök úgy  viselkednek, mintha egy bejelentett, engedélyezett tüntetés zajlana. Automatikusan kísérik a tömeget, mintegy biztosítva a megmozdulást.

**  A Rogériusz negyedbe ért tömeg,  már a „Le a maszkokat” szöveget skandálja és a legtöbben le is vették magukról a szájkosrat.

(Cikkünk frissül)

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile