Aktuális, Vélemény

Nem a covid, a KORRUPCIÓ szedi áldozatait a romániai kórházakban  – A bukott román kormány az euró milliárdok elsikkasztását az „oltatlanokra” és az állítólagos négyhullámos covidra fogná

A bukott román kormány, a bukott Klaus Werner Iohannis/Wuhannis államelnökkel az élen,épp az “oltatlanokból” szeretne figyelemelterelő bűnbakot csinálni, mert történetesen elsikkasztották az egészségügynek elkönyvelt milliárdokat!

Legyen világos, Romániában sem a  „szupervírus” okozta halálos fertőzésben , hanem a kezeletlen vagy rosszul kezelt, elhanyagolt, elodázott  bajokba, elmaradt műtétekbe halnak bele az emberek a kórházakban!

És ezeket a haláleseteket mind covidnak nyilvánítják (SIC!) hogy elkerüljék az esetleges  felelősségre vonást a tönkretett, harmadik világbeli szintre züllesztett egészségügyi helyzet miatt.

Nem számítva azt az egyre meghökkentőbb áldozat-számot, melyet a teljesen beoltott és az oltás után súlyosan megbetegedett vagy meghalt emberek tesznek ki!

És ezt már nem lehet tagadni, szőnyeg alá seperni, akárhogy is szeretné ez a „globalistákkutyája” bukott kormány, azt a benyomást kelteni, hogy Romániában az „oltatlanok” azaz a lakosság 70 százaléka miatt dúl a „negyedik hullám”.

Gondolom az oltatlanok sikkasztották el évek óta az egészségügyre szánt pénzeket, az oltatlanok nem tették rendbe a kórházakat, az oltatlanok hagyják elevenen halálra égni a lepukkant romániai kórházakban az oda deportált és ott félrekezelt betegeket??? Ugye , hogy nem? !

De ez a kézenfekvő ürügy, az oltatlanok-mese  csak hab a nagy covid-tortán. Meg az egész globalista horror történeten, amit ezzel a pandémiás show-val okoztak az emberiségnek.

Klaus Iohannis, Florin Cîţu, Raed Arafat  és a többi covid-fűrer rovásán olyan  súlyos, emberiségellenes bűncselekmények sorakoznak, ami miatt a hosszú évekig való börtönbüntetés is kegyelemnek tűnhet!

Ezért próbálják most azt a látszatot kelteni, hogy covidos betegek ezrei meg a hülye, megátalkodott oltatlanok milliói miatt van most a baj.

A sivár valóság azonban az, hogy a bukott kormány covid rablói nyilván nem tudnak elszámolni azokkal a pénzekkel melyeket kaptak úgynevezett járványkezelésre. Márpedig ezek súlyos eurómilliók voltak, amik  szőrén-szálán eltűntek, kámforrá váltak.

A kórházakba pedig nincs kapacitás ellátni a krónikus betegeket, a sürgős műtéteket, Romániában a kórházak lassan a haláltáborok félelmetes jellegét öltik és nem az „oltatlanok”, hanem a korrupt politikusok miatt.

Hol a rengeteg EU-s pénz, amit a covid-korszak alatt Iohannisék kaptak? Amivel hencegtek is a sajtó előtt?

Ami miatt Patyomkin covid-kórházakat, sosem volt modern mobil kórházakat, hazug propagandát nyomattak, hogy jaj de szépen legyőztek egy sosem volt világjárványt!

Hol vannak a súlyos euró milliók, amit a másfél éve tartó covid-éra alatt kaptak, ha ennyire nincs semmi most a romániai kórházakban?

Hol vannak a pénzek?

Hiszen még egy eldobható maszkot sem adtak belőle ingyen a népnek?

Hol a sok állítólag felvásárolt orvosság, műszer, kórházi ágy, stb. ?

Megmondjam, hol?

Valószínűleg azok bankszámláin, akik most fújják az “oltatlanok a hibásak” mantrát!

És elég fura és visszataszító, ahogy a csonkahoni média beszállt segíteni a tolvaj bukott román kormánynak!

Kéz kezet mos a globalisták covid-kormányaiban?

Iohannisék  valahogy ki kell, hazudják magukat abból a hatalmas szarból, amibe vannak éppen. De ezek amilyenek, a covid projektet is elárulják. Az egyre turbózott, valótlan  covid esetszámokkal  sem akarnak mást elérni, mint a bukott oltás-kampányt úgy kicselezni, hogy azt nyilatkozzák, a lakosság  nagy része átesett a fertőzésen s ezért kialakult a nyájimmunitás Romániában. Nyilván erre játszanak a felturbózott, hamis statisztikákkal.

És akkor ugye ott vannak azok a titokzatos, milliárdos szerződések, melyek a kísérleti vakcinák felvásárlásakor köttettek.

Az alkudozások, blöffölések folynak a kormányválság miatt. Iohannis blöfföl, provokál. Az ortodox románoknak éppen egy szivárványos ultra liberális kormányfőt javasol, merő blöffből, Játszik a tűzzel, mert reméli, ha felrobban a nagy covid-puskaporos hordó, akkor az hátha eltakarítja a korrupció bizonyítékait is.

Neki már úgyis mindegy. Ő csak a bőrét akarja menteni.

Érdekes idők jönnek most Romániára…

Sajátos helyzet, mikor egy ország állampolgáraiban valamitől megmaradt a gerinc, a lélek, az istenhit, amikor az agymosást , a sátáni propagandát legyőzte az emberi intelligencia és a hit.

Isten óvd meg Romániát és azokat a lakóit, akik ebben a sátáni korszakban is megmaradtak melletted és emberségük mellett!

 

Szőke Mária

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile