Aktuális, Belpolitika

 „ Nem akarok egy olyan jövőt elképzelni Romániában, ahol a gyermekek egy rongymaszkkal a szájukon élnek és kísérleti patkányokká változtatva, rettegjenek majd az emberi szabadon gondolkodástól!” – egy olyan parlamenti felszólalás, mely ébresztő jelzés kell, legyen minden normális embernek, MINDEN FELELŐSSÉGTELJES SZÜLŐNEK

Nem mindennapi politikai közlemény hangzott el szeptember 15-én a bukaresti parlamentben. A politikai nyilatkozatot közzétevő független képviselő a nagyváradi ( Bihar megye) MIHAI LASCA, aki  december óta tagja  a román Parlamentnek, először az AUR színeiben, majd véleménykülönbségek miatt kivált az egyre kétesebb pártból és azóta független képviselőként egyike azon ritka parlamenti politikusnak, akik az emberek és emberség pártján állva szembeszálltak a testet és lelket veszélybe sodró covid terrorizmussal.

Mihai Lasca két iskolás gyerek édesapja, így érthető, hogy nemcsak a politikus, de az aggódó szülő szemszögéből közelíti meg ezt a lehetetlen helyzetet, melyet egy hamis világjárvány égisze alatt a világra nyomorítottak.  Politikai nyilatkozat

  1. szeptember 15.

Cím: Fejezzétek be a gyerekeket érintő zsarolásokat

Képviselő: MIHAI IOAN LASCA – független politikus

 

„Azt mondják, a gyerekek alkalmazkodnak a legkönnyebben és ez valóban így is van.

De pont ők azok, akiknek a legnagyobb védelemre van szükségük, hogy harmonikusan, egészséges lelkülettel fejlődjenek és fogják fel azokat a változásokat, melyekkel szembetalálkoznak.

De semmi esetre sem fogadhatjuk el, hogy egy agresszív tortúra normális változásnak számít!

Semmi szín alatt nem tűrhetjük el, hogy a gyerekeink nap, mint nap, egy rongydarabon keresztül vehessenek levegőt, mert egy szájkosár  nem jelenthet „változást” az életükben.

Az, hogy az iskolákban egy rongydarabbal a szájukon kell, órákon át üljenek, egy abberáció, aminek semmilyen orvosi vagy járványvédelmi alapja nincs.

A maszkviselés kötelezettségével csak a nyájszellem szerint akarják idomítani a gyereket.

És ha elfogadjuk, engedelmesen visszaigazoljuk a kényszerítő megszorításokat, annak az lesz a következménye, hogy a gyerekek előbb-utóbb valóban megbetegednek majd.

A múlt héten egy, egykori tanügyi miniszter elismerte egy tévéműsorban, hogy Romániában is vannak olyan „kutatók” akik nem tudni miféle „anti-virális szerekkel” itatják át azokat a maszkokat, amiket a gyerekek órákon át kell, hordjanak az iskolában.

Egyértelmű, hogy ezek minket egyszerűen kísérleti patkányoknak néznek.

Ki vállalja a felelősséget azokért az esetleges és lehetséges mellékhatásokért, melyeket az ismeretlen szerekkel kezelt maszkok okozhatnak?

KI vállalja a felelősséget, ha azok az ismeretlen szerek allergiás reakciókat idéznek elő a gyerekeknél?

Miért is akarják megtiltani a szülőknek azt, hogy bemenjenek az iskolákba és lássák, hogyan, milyen körülmények között vannak ott a gyerekek?

A szülőknek ugyanis joguk van dönteni arról , hogy a gyerekük  milyen körülmények között tanul.

Tartsák tehát tiszteletben a szülők jogait, mert ők kell, eldöntsék, milyen szellemiségben kívánják nevelni saját gyerekeiket!

Vagy valójában az a terv, hogy a különböző szerekkel, készakarva megbetegített gyerekek ürügyével újabb megszorításokat rendeljenek el és ismét házi őrizetbe rakják az embereket?

Kétségbeejtő, hogy a halál fehérköpenyes előfutárai, azzal hencegnek, hogy az ATI covid-osztályokon máris ágyakat készítenek elő a gyerekeinknek!

Tisztelt képviselő kollégák, Önök szerint hogyan lehetséges, hogy a hamis pandémia múltkori „csúcsai” idején minden illetékes azt harsogta, hogy az állítólagos vírus nem jelent veszélyt a gyerekekre, és most, ugyanaz a vírus hirtelen pont a gyerekeket veszélyezteti ugyanazon illetékesek hivatalos nyilatkozatai szerint?

Ismét meg  akarják félemlíteni az embereket, pánikhangulatba kergetni a társadalmat , hogy ezáltal zsarolják, kényszerítsék rá a szülőket a gyerekek tömeges beoltására!

De ne feledjük, egy szülő akár az életét is adja, ha kell a gyermekeiért!

Ne vívják ki a szülők haragját! Hagyjátok békén a gyerekeket ti haszonlesők!

Felhívnám a figyelmüket arra, hogy bizonyított módon a jelenlegi kormány tervbe vett egy sürgősségi rendeletet mely értelmében be lehet majd vezetni a totalitárius orvosi diktatúrát, létrehozni egy Nemzeti Ügynökségnek nevezett intézményt, mely, idézem: „egy katonai polgári intézmény”és egy olyan állatorvosi ló, ami

valóra válthatja a híres „1984” című regényben felvázolt emberellenes teljhatalmat.

Ez a tervbe vett orvos diktatúra 90 ezer katonát akar bevetni a lakosság ellenőrzésére és megfegyelmezésére, s ha az emberek ellenszegülnek,úgy  a lehető legdrasztikusabb büntetésekkel sújthatják, akár több évnyi börtönnel vagy teljes vagyonelkobzással és nem utolsósorban a gyerekek feletti szülői jogok megvonásával.

Nekünk képviselőknek kötelességünk az emberek, a polgárok életét védeni, érdekeit képviselni és olyan törvényeket hozni, melyek a polgár érdekét védi és nem a polgárok ellen van megalkotva!

A szavazó polgárok ugyanis ezért szavaztak ránk, így kötelességünk a demokráciát és az emberi jogokat védelmezni.

Nem szabad megengedni a kormánynak, hogy egyetlen ember kezébe óriási hatalmat adjon, ugyanis ez egyértelműen totalitárius diktatúrához vezet.

Nem akarok egy olyan jövőt elképzelni Romániában, ahol a gyermekek egy rongymaszkkal a szájukon élnek és kísérleti patkányokká változtatva, rettegjenek majd az emberi szabadon gondolkodástól!”

Támogassanak bennünket abban, hogy megvédjük gyermekeinket, gyermekeink életét!

Úgy segéljen minket meg az Isten! „

Az eredeti nyilatkozat román nyelven alább tekinthető meg.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile