Aktuális

Nem kérnek a románok a kísérleti covid vakcinából: a kormány kénytelen volt lemondani a további vakcina megrendeléseket

Egyre furcsább helyzet áll elő Romániában a nagy, globalista vakcina őrület kapcsán. A romániai emberek nagy része ugyanis nem hajlandó beadatni magának a 2023-ig kísérleti szakaszban levő Covid19 féle vakcinát, pedig a kormány annyit rendelt, a megírt forgatókönyv szerint ezekből, hogy jó részük rájuk is romlott szó szerint. Persze megy a rémisztgetés a covid-sajtóban , a mindenféle furcsa ( és biológiailag, virológiailag  lehetetlen) egyértelműen  nem létező alfa, béta, gamma vírus variánsról, mutánsról, sokadik hullámról.

Adományoztak a kísérleti szerekből, el is adtak belőlük, amit lehet, aztán kénytelenek voltak bejelenteni, hogy Románia visszamondja a további vakcina szállítmányokat, mert az sem kell a kutyának se, amit már megvettek.

Andrei Baciu, az oltási kampány helyettes koordinátora csütörtökön jelentette be, hogy a Johnson&Johnson kivételével az összes gyártót értesítették, hogy felfüggesztik a vakcinabeszerzéseket, mivel elképesztő módon lecsökkent az oltási hajlandóság a lakosság körében. Ezt a vakcinát egyelőre azért tartották meg, mivel arra számítanak, hogy többen hajlandóak lesznek beadatni, mivel csak egydózisú, így nem kell hetekig várni a második oltásra. Ez amúgy az a vakcina, vagy mi, amit már startból betiltottak az Egyesült Államokban a kockázatok és mellékhatások miatt.

Most aztán törpölhetnek a román kormány covid-fűrerei, hogyan álljanak globalista gazdáik elé ezzel a helyzettel. Az az igazság, hogy a román kormány annyira aljas és primitív cseleket vetett be a nagy oltáspropagandába, hogy ezekkel azokat is elriasztották, akik esetleg hajlamosak lettek volna beadatni maguknak a kísérleti vakcinát.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile