Aktuális, Külpolitika

Nem lehet egyszerre a szabadságot és a covid terrort is szolgálni: Saját támogatói hurrogták le Trumpot, mikor az oltásra buzdította híveit

Nagyon sok olyan vélemény látott már napvilágot, hogy Donald Trump volt amerikai elnök megnyerte volna a választásokat, ha nem kezdi támogatni a covid kísérleti vakcinával való oltakozást, hanem az elején fellép az egész covid-hadművelet ellen. Legalábbis leghűségesebb hívei ezt várták és várják tőle el, de Trump elég furcsán és ellentmondásosan nyilatkozik a covid terror és a kísérleti vakcina kapcsán. Hol egy az egyben azt állítja, az egész covid19 mizéria egy megtervezett hazugság, egy hatalmas pénzügyi és társadalmi tranzakció, hol meg éppen ellenkezőleg oltásra buzdítja híveit. Ez történt minap Alabamában is, ahol az lett a vége , hogy a volt elnököt saját hívei fütyülték ki. Lehet Trump nem fogta fel, hogy a Bibliát idézve, „nem lehet egyszerre két urat szolgálni”? Még neki sem.

Elcsendesedett a tömeg, majd többen fújolni kezdtek Donald Trump kampányrendezvényén az Alabama államban lévő Cullman városban, miután az USA korábbi elnöke arra biztatta támogatóit, hogy oltassák be magukat koronavírus ellen.

„Teljes mértékben hiszek a szabadságjogaitokban. Tényleg. Szabadok vagytok, azt tesztek, amit csak akartok. De azt javaslom, adassátok be az oltást. Én megtettem, működik, adassátok be” – mondta Trump.

A tömeg fújolására Trump hozzátette: „Rendben van. Jól van. Megvannak a szabadságjogaitok. De én történetesen beadattam az oltást. Ha nem működik, ti lesztek az elsők, akik megtudjátok. Oké.”

Forrás: The Guardian 

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Hetesi Zoltán
Hetesi Zoltán
2 ani în urmă

Trump nem csak az ingatlanüzletben utazik?