Aktuális, GREAT RESET, Külpolitika

Nem pandémia, hanem megszervezett biológiai világháború a COVID19?!: Oroszország bizonyítékokra hivatkozik arra vonatkozóan, hogy az Egyesült Államok hozta létre a COVID-19-et, a majomhimlőt és a rákkal megfertőző gyógyszereket

Szenzációs adatokat jelentett be az orosz sugár-, vegyi- és biológiai védelmi csapatok vezetője, Igor Kirillov sajtótájékoztatóján tájékoztatóján. Az orosz katonai vezető nyilatkozataiból a legfontosabbakat kiválogattuk  Önnek a lentiekben.

 

„Fontoljuk annak lehetőségét, hogy az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Ügynöksége (USAID) részt vesz egy új koronavírus megjelenésében. Az ügynökség 2009 óta finanszírozza a Predict programot, amely új típusú koronavírusokat vizsgált. A projekt egyik kivitelezője az ukrajnai katonai biológiai tevékenységéről ismert Metabiota cég volt .

2019-ben – az első COVID-19 esetek megjelenése előtt – az Amerikai Intézet alapján. Hopkins teljesítette az “Event-201” gyakorlatokat. Az akciókat egy eddig ismeretlen koronavírus járvány kapcsán gyakorolták, amely a gyakorlat legendája szerint denevérekről egy köztes gazdaszervezeten – sertésen – keresztül került át az emberre.

Pontosan ez a forgatókönyv a COVID-19 kialakulására és a Predict program 2019-es sürgős megnyirbálására utal a világjárvány szándékos természetére és az Egyesült Államok részvételére az előfordulásában.”

MAJOMHIMLŐ

„Okmányokat foglaltak le arról, hogy 2019 óta a USAID és fővállalkozója, a Labyrinth Ukraine cég részt vesz az Egyesült Államok katonai biológiai programjában. Megállapítást nyert, hogy a Labyrinth Ukraine az amerikai Labyrinth Global Health cég részlege, alapítói pedig a Metabiota, a Pentagon katonai biológiai tevékenységekkel foglalkozó kulcsvállalkozója volt alkalmazottai.

Az amerikai védelmi minisztérium programjának részeként a Global Health Labyrinth egyik kutatási területe a koronavírusok és a majomhimlő vírus vizsgálata volt.

Július 23-án az Egészségügyi Világszervezet nemzetközi vészhelyzetnek nyilvánította a majomhimlő-járványt. Eddig 76 államban mutatták ki a betegséget, a betegek száma meghaladta a 26 ezret.”

A SZÁZAD TÖMEGGYILKOSSÁGA

„Az Egyesült Államok olyan gyógyszereket hozott létre, amelyek rövid időre bejutva a szervezetbe krónikus betegségeket okoznak, és a rák különböző formáinak kialakulását provokálják. A venezuelai fél szerint hasonló szerrel mérgezte meg Chavezt Claudia Diaz, aki az elnöki környezet tagja volt. Az amerikai hírszerző ügynökségek segítségével elhagyta Venezuelát, majd az Egyesült Államokba szállították.

A Chavez halála és a biológiai fegyverek terén történt fejlemények közötti összefüggést igazságügyi orvosszakértői vizsgálati adatok és a Chavezt kezelő kubai orvosok vallomásai is megerősítik. Azt mondták, a betegség atipikus és gyógyszerrezisztens.

BIOMÉRNÖKI VÉLEMÉNY

Elméletileg lehetséges olyan gyógyszert létrehozni, amely képes kiváltani a rák kialakulását. Alekszandr Kudrjavcev biomérnök, biotechnológiai specialista, a Moszkvai Állami Egyetem Biológiai Karának Biomérnöki Tanszékén végzett, egyszer beszélt erről a KP- nak adott interjújában .

– Még 2010-ben a Defense Threat Reduction Agency (DTRA) jelentést adott ki a kettős felhasználású technológiákról. Vagyis olyanokat, amelyek békés célokra (mondjuk betegségek kezelésére), és katonaságra egyaránt használhatóak – magyarázta a szakember. – Többek között az úgynevezett RNS interferencia segítségével végzett manipulációkról beszélünk.

Részletesen írtunk a technológia részleteiről (lásd a kp.ru webhelyet). Egyszerűen fogalmazva, a módszer lehetővé teszi, hogy megzavarja egy adott fehérje termelését, amelyre a szervezetnek szüksége van.

„A következmények nagyon eltérőek lehetnek. Hipotetikusan lehetséges „lebontások”, amelyek rosszindulatú daganatok kialakulását idézhetik elő. Vagy drámaian gyengíti az immunrendszert. Vagy autoimmun betegségek kialakulásához vezethet, amikor az immunrendszer elkezdi támadni a tulajdonosát” – hozott példákat Alekszandr Kudrjavcev.

Ebben az esetben a vírusvektorok használhatók robbanófej-hordozóként (kis interferáló RNS vagy miRNS). Különösen a herpeszvírusok módosított fajtái. Közvetlen módszereket is fejlesztenek a miRNS-ek bőrön keresztüli szállítására.

– Fontos árnyalat: a miRNS-ek meglehetősen instabil “anyagok”, és a szervezetre gyakorolt ​​hatásuk ideje korlátozott – jegyezte meg a tudós.

Ez azt jelenti, hogy a bioágensekre nem egyszer kell hatni, hanem egy bizonyos ideig. 

Hogy mennyit, azt most lehetetlen megmondani. Nyilvánvaló, hogy ha léteznek ilyen „termékek”, azokat komolyan besorolják.

 

Forrás: kp.ru 

guest
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Imre Budapesti
Imre Budapesti
1 an în urmă

A cikket olvasóban egy kérdés merül fel egészen biztosan: Ki(k), és mikor fognak ellenlépés(eke)t tenni?

Zsóka
Zsóka
1 an în urmă

Oroszország ugyanúgy részt vett az egész bohózatban, piacra dobta saját vakcináját, lezárásokat, maszkhordást rendelt el.