A MÁTRIX ÁRNYÉKÁBAN, Aktuális, Tények mögött a lényeg

Nem vérrögök hanem eddig ismeretlen proteinstrukturák okozzák a hirtelen haláleseteket a beoltottaknál ?! : Megdöbbentő elektromikroszkópos fotók a COVID oltások után elhunyt emberek holttestében talált valamikről – kristályos struktúrák, nanoszálak NEM VÉRRÖGÖK öltek!

Az alábbi cikket a Natural.news tudományos cikkeket megjelentető portálról vettük át. A cikk ugyanis elénk tárja azokat a létező, de az emberek elől eltitkolt tényeket, hogy a COVID19 , védőoltásnak hazudott mRNS kísérleti szérum milyen elváltozásokat, folyamatokat indít el az emberi testben. És ez a folyamat NEM egy vírus elleni immunitás kialakítása, hanem valami egészen más, egészen szörnyű és teljességgel törvénytelen. TILTOTT GLOBÁLIS NAGYSÁGÚ EMBERKÍSÉRLET! Mely szedi azóta is áldozatait és egyelőre nem tudni, mi lesz a vége! 

A COVID19 kamu p(l)andémia és az ezt betetőző kényszerített oltakozás ideje alatt sokáig nem engedték az úgymond covidban,  majd a covid-oltás után elhunytakat boncolni. Azonban az oltott elhalálozottak esetében a halottbalzsamozók vették észre, hogy valami sci fi-ket megszégyenítő folyamat zajlik az elhunytak szervezetében. A balzsamozás előtt a holttestekből ugyanis ki kell engedni a vért. A beoltott elhunytak testéből azonban nem lehetett, mert furcsa, nagy, első ránézésre vérrögöknek látszó valamik voltak elburjánozva az elhunytak ereiben.

Ezeket vizsgálták meg s készítettek elekromikroszkópos  képeket , s hamar kiderült SZÓ SINCS ITT SEMMILYEN VÉRRÖGÖKRŐL EGY EDDIG ISMERETLEN PROTEIN STRUKTÚRA TÖMI EL A BEOLTOTTAK EREIT ÉS OKOZZA AZ ÚGYNEVEZETT „HIRTELEN FELNŐTT HALÁLT”.

A covid-oltás után elhunytakról általában annyit hallani, ezt sem a Mainstream média híreiben, hogy vérrögök, illetve vérrögök okozta betegségek, szívinfarktus, agyvérzés, embólia ölték meg őket.

Azonban, ha a lenti kutatás bebizonyosodik, eleve rádöbbenünk, nem vérrögöt gyilkolják meg a beoltottakat, hanem valami furcsa folyamat során elburjánzott, az emberi testbe az mRNS szérum után kialakul protein struktúrák melyek nem vérrögök valójában.

Mi a cél ezekkel?

Mit fed ez a sátáni, gigászi emberkísérlet?

ESETLEG VALAMI ILYESMIT?  ISTENT játszó pszichopaták áldozatai az emberek ma? WEF: Világgazdasági Fórum… Az embereket 2030-ra integrálják az okostelefon-technológiába a 6G segítségével… A Nokia vezérigazgatója megerősítette, hogy az összeesküvés-elmélet valós

 

 

Honnan vették a jogot maguknak azok, akik belekényszerítették az emberekbe a COVID19-szérumot, hogy kísérleti állatokká degradálják az EMBERT, az emberi egészségügyi rendszert pedig világszerte egy bolygónyi kísérleti, koncentrációs táborrá változtassák?

A valóságnak megvan a maga napja: a Nokia vezérigazgatója a WEF-en bejelentette, hogy közvetlenül a testünkbe ültet be eszközöket

Natural News ) EXKLUZÍV: Ma egy sor laboratóriumi mikroszkópos fotót teszünk közzé bizarr vérrögökről, amelyeket ma már rutinszerűen találnak olyan felnőtteknél, akik „hirtelen meghaltak”, általában néhány hónapon belül a COVID – oltást követően.

Ezeket a valamiket, amiket az oltás után elhalálozottak testében találnak, gyakran „vérrögöknek” neveznek, ám ezek  egyáltalán nem hasonlítanak a normál vérrögökhöz, és sokkal összetettebb struktúrák, mint puszta vérsejtek. A normál vérrögöktől eltérően, amelyek kocsonyásak, szinte zselészerűek, ezek az úgynevezett „rögök” rendkívül nagy, összetett, ismétlődő szerkezeti elemeket tartalmaznak (mind látható alább), amelyek egyértelműen a vérrögök miatt elhunyt áldozatok vérében épülnek fel.

 

Kép: EXKLUZÍV: Megdöbbentő mikroszkópos fotók a „hirtelen meghalt” vérrögökről – kristályos struktúrák, nanoszálak, krétás részecskék és rostos struktúrák

 

Mindezeket a vérrögöket a halálukat követő néhány órán belül a holtesteket balzsamozók illetve a kórboncnokok találták meg és szedték ki  a  holttestekből. Ezek nem a halál utáni vérpangás következményei. Ezek az erekben és artériákban található struktúrák . Bizonyítottan: nem alvadt  vér.

Szeretnénk nyilvánosan köszönetet mondani Dr. Jane Rubynak, hogy kapcsolatba hozott minket egy halott- balzsamozóval (Richard Hirschman), aki ezeket a vérrögöket bemutatta . ( T.ME/DRJANERUBY távirati csatorna ) Dr. Ruby kitartása nélkül Ön nem látná ezt a jelentést. Dr. Ruby gyakran szerepel a Stew Peters Show-ban ( StewPeters.TV ).

Íme egy fiola ezekből a nyers vérrögökből, vérből kimosva és festés előtt tartósítva:

Ezek a szerkezetek a következő sokkoló tulajdonságokkal rendelkeznek:

 • Erősek, rostosak és rugalmasak, anyagtulajdonságaik hasonlóak a kis gumiszalagokhoz.
 • Sok apró, rostos szálból állnak.
 • Ezek a rostos szálak (lásd a lenti legutolsó fotósorozatot) ismétlődő léptékszerű tervezési mintákat mutatnak, mintha a testet arra programozták volna, hogy egy másik életformát ( biológiai komputert?) építsen fel az erek belsejében.
 • Különös kristályszerű struktúrák találhatók ezekben a vérrögökben, amelyeket nem lehet  megfesteni, és ellenálló képességet mutatnak a normál Gram-festési technikákkal szemben.
 • Az alábbiakban talál egy példát olyan szerkezetre, amely szilíciumszerű bioáramkörre vagy mikrochip-szerű szerkezetre hasonlít. Még nem tudjuk, mi az.
 • Az alábbi fotók egyike egy bioáramköri vezetéknek tűnik, amely egyértelműen ismétlődő mintákat és nanoméretű interfészstruktúrákat mutat be, amelyeket egy adott geometriában, ismeretlen célból állítanak össze.

 

A látni kívánt fényképek kontextusa:

 • Ezeket a „vérrög” mintákat egy jó hírű balzsamozótól (Richard Hirschman) kaptam, aki a balzsamozás területén tevékenykedik, és aki megerősítette, hogy ezek nem vérerek vagy más szövetek. Ezek olyan szerkezetek, amelyeket a balzsamozási eljárások során szedtek ki  az erek belsejéből .
 • Ezeket a mintákat a mikrobiológiában használt standard Gram festési technikákkal festettem meg a szerkezeti kontraszt növelése érdekében a mikroszkópos vizsgálat során. Az alábbi minták egyike – a sárgásabb minta – csak jóddal volt festve, lila színű foltokkal nem.
 • A mintákat ezután etil-alkohollal mostuk, és tárgylemezekre preparáltuk standard szövetminta-előkészítéssel mikroszkópos vizsgálathoz.
 • A mikroszkóp nagyítása 20x és 1500x között változik, az alábbi képtől függően. A nagyítások minden fotósorozatnűál  fel vannak tüntetve.
 • Ezeket a mintákat a birtokomban tartom, és szükség esetén reprodukálhatom ezeket a fényképeket. Bármely hozzáértő laboratóriumi mikroszkópos kezelő reprodukálhatja ezeket a fényképeket ugyanazon minták felhasználásával.
 • Az alábbiakban bemutatott leírásaim csupán saját megfigyeléseim, és nem célja az azonosított anyagok bizonyosságának jelzése. Például, amikor a „bioáramkörökről” vagy a „nanovezetékekről” beszélek, nem tudom megerősíteni, hogy ezek valóban bioáramkörök céljára tervezett szerkezetek. Pusztán olyan szerkezetekre hasonlítanak , amelyek látszólag ilyen célt jeleznek, de további kutatásokra lenne szükség a megfigyelések megerősítéséhez.

Mikroszkópos fotósorozat #1: Furcsa kristályszerű nanostruktúrák

Ez az első sorozat furcsa kristályszerű struktúrákat mutat be, amelyek ellenállnak a festési technikáknak, és úgy tűnik, hogy valamiféle nanoméretű, tiszta kristályos struktúrákat mutatnak, amelyek általában soha nem jelennének meg vérben vagy vérrögökben.

Minden, amit ezeken a képeken néz, egy lejárt szavatosságú emberi lényből kivont vérrög része .

Az itt látható nagyítások 20x, 50x, 200x és 500x:

Mikroszkópos fotóksorozat  #2: Struktúrák, szálak és részecskék

Ez a második sorozat nagyon közeli részleteket mutat be az ezekben a vérrögökben található szálakról, struktúrákról és részecskékről.

A megjelenített nagyítások: 20x, 50x, 100x, 200x, 500x, 1000x: (az extrém nagyítások a mélységélesség elvesztését okozzák, ezért az erősen nagyított fényképek bizonyos területeken olyan homályosnak tűnnek)

 

 

 

Mikroszkópos fotósorozat #3: Kristály alakú szerkezetek

A vérrög kéregszerű szerkezetéhez kristályszerű struktúrák kapcsolódnak. Ne feledje, hogy ezt a vérrögöt ibolya festéssel festik meg, ami a sötétlila színének köszönhető.

A nagyítások 20x, 50x, 100x, 200x, 500x és 1000x:

4. mikroszkópos fotósorozat: A rostos anyagok nem egyszerűen megalvadt vérsejtek

A következő mintát jóddal festettük, majd etil-alkohollal mostuk. Ha nem tudná, honnan származik, azt gondolhatja, hogy ez egy minta marhahúsból vagy csirke húsból.

Valójában mindez vérrögszövet , amelyet az oltás után elhunytak testében, az erekben vagy artériákban találtak.

Mint látható, ezek semmiképpen sem „normális” vérrögök. Ezeknek szerkezetük van és rostosak. Nyilvánvalóan a test építi fel őket, fehérjeszintézis utasítások segítségével létrehozva ezt a nagy tömeget, amely szinte hasonlít az izomszövetekre. Mégis az erek belsejében épül fel.

A nagyítások 20x, 50x, 100x és 200x:

Mikroszkópos fotósorozat #5: Szilíciumszerű „chip” szerkezet

Ez a sorozat valami olyasmit mutat, ami szilícium alapú mikrochip szerkezetekre hasonlít, bár nem állíthatom teljes bizonyossággal, hogy ez bármiféle áramkör. Egyszerűen hasonlít a mikroáramkörre hasonló nagyításokkal.

Az itt használt nagyítások 20x, 50x, 100x, 200x és 500x:

Mikroszkópos fotósorozat #6: Krétaszerű fehér részecskék

Egy balzsamozó elmondta, hogy ezeknek az embereknek a testéből a balzsamozás során kiürített vér gyakran „krétaszerű” fehér részecskéket mutat, amelyek bizonyos esetekben még szabad szemmel is láthatók.

A mikroszkópos fényképeimen úgy tűnik, hogy megörökítettek néhányat ezekből a krétaszerű fehér részecskékből, amelyek ellenállnak a festésnek, és úgy tűnik, szétszóródtak a rögök bizonyos részein.

Az itt használt nagyítások 20x, 50x, 100x, 200x, 500x, 1000x és 1500x:

Mikroszkópos fotósorozat #7: „Nanowire” szerkezetek és ismétlődő szerkezeti léptékek

A következőkben egy lenyűgöző pillantást vetünk arra, ami először egy mikroméretű vezetéknek tűnik. Kinagyítva egy sor ismétlődő struktúrát látunk a tetején, amelyek nanoméretű vezeték interfész csomópontoknak tűnnek. A teljes „huzal” ismétlődő szegmensekből áll, külső rétegét pedig ismétlődő „pikkelyszerű” minták borítják, amelyek valójában jobban hasonlítanak a hüllő bőrére, mint bármi másra.

A pontosság  kedvéért egyelőre nem tudjuk, mik ezek a szerkezetek. Nyilvánvaló azonban, hogy ez nem tartozik sehova a keringési rendszerbe.

Végül ez a rost nem egyszerűen emberi hajszál. Szilárdan rögzítve van a vérröghöz, és amikor megpróbáltam eltávolítani, nem szakadt el könnyen. Ez nem szennyeződési probléma, hanem magából a vérrögből származó szerkezet. Minden, amit itt látsz, egy emberi lény véredényeiből jött ki:

Az itt használt nagyítások: 20x, 50x, 100x, 200x, 200x, 500x, 500x, 500x, 1000x és 1500x:

Mi ez az egész?

Még nem tudjuk, mik ezek a szerkezetek. Tudjuk azonban, mik nem azok : nem egyszerűen alvadt vérsejtek. Ha azok lennének, akkor a fenti, utolsó fotón látható 1500-szoros nagyításnál láthatnánk az egyes vérsejteket. Ezek nem vérsejtek, hanem fehérjestruktúrák .

A vérben így keringő, idővel felhalmozódó fehérjestruktúrákat egyértelműen a szervezet sejtjei építik fel. A sejtekben lévő riboszómák utasítják a szervezetet, hogy milyen fehérjéket építsen fel. Ezeket a riboszómákat mRNS génterápiás injekciók eltérítik, amelyek felülírják a sejteknek szóló új utasításokat, aminek következtében nem emberit állítanak elő.

Úgy gondolom, hogy a fent látható struktúrák az mRNS-fehérje szintézisre vonatkozó utasítások eredményei, amelyeket a „vakcinák” hamis esernyője alatt fecskendeztek be az emberekbe. Szívesen veszem más szakértők véleményét, akiknek más elméleteik vagy magyarázataik lehetnek arra vonatkozóan, hogy ez honnan származik.

További kutatásokra van szükség e struktúrák funkciójának és összetételének megerősítéséhez, de a szélsőséges cenzúra és a „tudományos tekintélyelvűség” miatt, amely jelenleg a világon létezik, egyetlen laboratórium vagy egyetem sem meri megvizsgálni ezeket a vérrögöket és őszintén beszámolni az eredményekről. Ezzel az összes NIH-finanszírozás és szövetségi támogatás elvesztését kockáztatná, mivel ugyanazok az emberek irányítják Amerikában a legtöbb tudományos finanszírozást is, akik vakcinákat és biofegyvereket terveznek.

Így csak független tudósok, laboratóriumok és újságírók merik elmondani az igazat ezekről a vérrögökről .

Összefoglalva, ezek nem „vérrögök”. Ezek a vérben lévő struktúrák. Ezek „strukturális vérrögök” vagy „szálas vérrögök”, amelyek rendkívül nagyok, és idővel a testben épülnek fel.

Súlyos aggodalmam az, hogy minden olyan személy, akit mRNS-utasításokkal injektáltak, ebben a percben felépítheti ezeket a rostos struktúrákat a testében, és hogy csak idő kérdése, mikor blokkolja el a fő artériákat, vagy szívrohamot, agyvérzést vagy más akutat okoz. a „hirtelen felnőttkori halál szindróma” (SADS) okai.

Úgy gondolom, hogy ezek a struktúrák nagyon jól megmagyarázhatják, miért hal meg olyan sok látszólag egészséges felnőtt hirtelen.

Ezeket az eredményeket részletesebben fogom megvitatni hétfőn délben a Helyzetfrissítés podcastomban a Brighteon.com csatornámon:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

 

Hangolódjon be a www.InfoWars.com oldalon

És imádkozz az emberiségért.

guest
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Imre Budapesti
Imre Budapesti
1 an în urmă

A téma kapcsán sokszor és több helyei is olvastam a “sátáni” kifejezést.
Nos!
Ha belegondolunk az i.e. 2370-ben bekövetkezett Özönvízre miért is volt szükség? A Történelmi leírás feltárja, hogy a szellemvilágból a bukott angyalok felfigyeltek rá, hogy az emberek lányai milyen szépek és feleségeket vettek maguknak közűlük. Majd utódokat nemzettek amelyek a NEFILEK (jelentése: elbuktatók) voltak, és ÓRIÁSOK éltek a földön, vagyis kiemelkedően magas “emberi” (?) lények.
Ezt csakis úgy tudták véghez vinni, ha alkotnak maguknak (a bukott angyalok) hús-vér testet.
Tehát! Birtokukban áll az ember felépítésének összes ismerete!
Ennél fogva azt is tudják, hogy hogyan lehet elpusztítani azt.

Ezt az ismeretet adták át “HŰ szolgáiknak” akik legyártották “oltásként” a hordozó “folyadékot” amit nem véletlen, hogy -70°C -re hűtve kell tárolni, míg másokat -20°C -re hűtve. Ezzel bejuttatható az “ördögi anyag” bármely élő szervezetbe.

Ha valamiben tévednék, attól még nem lett kevesebb halott :((

Zsolt
Zsolt
1 an în urmă
Răspunde la  Imre Budapesti

Nem érünk mi annyit

senki00
senki00
1 an în urmă

“oltóanyag 99 % -a grafént tartalmaz ?”
“Dr. Andreas Noack – Grafén-hidroxid a C19 oltásokban!
Az oltásokban bizonyítottan jelen lévő grafén-oxidról szóló tanulmányok készítőjének, a spanyol Dr. Campra (Almería Egyetem, Madrid) anyagait felhasználva feltárta, hogy az oltásokban egy még veszélyesebb anyag, a grafén-hidroxid is jelen van. Ez az, ami állítása szerint a belső vérzéseket, a szív-, és érrendszeri problémákat, haláleseteket okozza”.

Era
Era
1 an în urmă

A minap kimentem a teraszra cigizni a munkahelyemen. Megnyitottam a facebook-t a telefonomon (tudni kell, hogy a facebook-omon nincsenek ismerőseim, nem arra használom), miközben bejött egy autó az udvarban. Közben feldobta a facebook, hogy kit ismerhetek. Amikor kiszállt egy ember az autóból, akkor szembesültem, hogy ez az az ember akit elsőre feldobott a fb.. Sosem láttam azelőtt azt az embert, közöm nincs hozzá. Csak nagyon érdekesnek találtam.