A MÁTRIX ÁRNYÉKÁBAN, Aktuális, Külpolitika

Nem Wuhan hanem Ukrajna lehet a COVID „szülőhazája”- Hunter Biden finanszírozta a COVID kutatásokat is Ukrajnában, évekkel a „pandémia” előtt már COVID-ról beszéltek: Oroszországnak akár erkölcsi kötelessége lehetett, hogy felvegye a harcot a bioterrorizmus ellen?(+VIDEÓ)

A Hunter Biden, a DOD (Department of Defense – Amerikai Védelmi Minisztérium) és az Egyesült Államok által finanszírozott ukrajnai biolaboratóriumok vitatott hálózata közötti, jól dokumentált kapcsolatokat nemrégiben a One America News Network , Pearson Sharp tudósította.

A múlt héten sugárzott részben Pearson elmagyarázta, hogyan használja fel az ukrajnai háborút az amerikai politikai intézmény arra, hogy az ukrán politikusok és oligarchák pénzét mossák a Bidén-bűnöző család segítségével.

NEM WUHAN VÍRUS, HANEM BIDEN-VÍRUS LESZ A COVID!

„A Hunter Biden undorító pornóvideókat és képeket tartalmazó laptopjáról érkezett több tízezer e-mail-ről  független kiberbiztonsági szakértők megerősítették, hogy Joe Biden fia valóban biológiai laboratóriumokat finanszírozott.

A Covid-19 kutatáshoz a vírus azonosítása előtt kiválasztott speciális laboratórium a Black & Veatch laboratórium volt, amely a Metabiotán keresztül közvetlenül csatlakozott Hunter Bidenhez.

A kapcsolatok pókhálóját megbontva Pearson a következőket mondta nézőinek: „Az Egyesült Államok (akkori) alelnökének szégyenletes viselkedésű fiát bérelték fel, hogy szívességet tegyen egy korrupt ukrán gázipari vállalatnak, és ezt a céget egy biofegyver-kutató céggel is összeköt, kutatásokat végeztetett a koronavírussal kapcsolatban, mielőtt még az hivatalosan megjelent volna.”

Folytatva, az OAN riportere megkérdezte: „Joe Biden személyesen felelős a Covid-19 létrehozásában való segítségnyújtásért? Lehet, hogy ez egyáltalán nem kínai a COVID vírus, hanem egy Biden-vírus.”

Pearson rámutatott arra, hogy az úgynevezett  Covid-19 vírust, amely segített Joe Bidennek „elcsalni” a 2020-as választásokat, most az ukrajnai háború révén leplezik, ahol az illegális Hunter Bidenhez köthető biolaborok a Covid-kutatáson dolgoztak már jóval az állítólagos világjárvány meghirdetése, bejelentése előtt. Tehát nem egy új fertőzésről vagy vírusról beszélhetünk a COVID19 kapcsán, hanem egy jóval hamarabb és egyértelműen mesterségesen előállított biofegyverről , amit már évekkel azelőtt COVID-ként jelöltek meg, hogy a világ bármit hallott volna a COVID-ról.

 

Oroszország már hónapok óta vádolja a Biden családot illegális biológiai fegyverkutatással, de a Mainstream média tudatosan elhallgatja vagy elferdíti ezeket az információkat.

A nyugati média például soha nem közölte , hogy a világszerte több milliárd embert képviselő diplomaták aggodalmuknak adtak hangot a laboratóriumokkal kapcsolatban az ENSZ Biztonsági Tanácsának március elején tartott rendkívüli ülésén.

Ghána, India, Brazília, Kenya, Kína, Mexikó és Gabon képviselői további információkat kértek arról, hogy az Egyesült Államok titokban finanszírozza az illegális biológiai kutatásokat Ukrajnában és a világ más országaiban.

A média nem engedheti meg, hogy a világ lakossága tájékozódjon a Covid-19 kapcsolatáról az ukrajnai biolaboratóriumokkal, mert az indokolt okot adna Putyin inváziójára az országba.

Végül is Oroszország a laboratóriumokat jelölte meg az Ukrajna „nácítalanítása” mögötti katonai művelet második számú okaként.

Márciusban a boszniai orosz nagykövetség azzal vádolta meg az Egyesült Államokat, hogy „megtöltötte Ukrajnát biolaboratóriumokkal, amelyeket – nagy valószínűséggel – az orosz nép genetikai szintű elpusztításának módszereinek tanulmányozására használtak”.

Beszámolóját összefoglalva Pearson kijelentette: „Oroszországnak akár erkölcsi kötelessége is lehetett, hogy felvegye a harcot a bioterrorizmus ellen, amelyet Amerika látszólag Ukrajnában folytat. Vajon véletlen, hogy a világ egyik legnagyobb biofegyver-laborja Mariupolban található, ahol Oroszország éppen azért harcolt, hogy megszabadítsa az ukrán náciktól Ukrajnát, azoktól a neonáciktól, akiket t Amerika finanszíroz és képez ki évek óta?

„Itt nem Oroszország az agresszor” – folytatta. „A valóságban az Egyesült Államok és a Pentagon, valamint európai és NATO-szövetségesei felelősek ennek a konfliktusnak a kiváltásáért és felbujtásáért.

A kritikusok és a háborúra buzdítók  ezt orosz propagandának fogják hívni, de ha egyetlen szót is meghallgatott ebből a jelentésből, tudja, hogy ez nem igaz.”

Az alternatív média teljesen tönkreteszi a hagyományos médiát azáltal, hogy olyan bombatörténeteket fed le, mint az ukrán biolaboratóriumi hálózat, amelyeket a Mainstream kezelői nem engednek megérinteni.

 

Forrás: InfoWars

Abonează-te
Notificare la
guest

3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Kovács Zsuzsa
Kovács Zsuzsa
2 ani în urmă

És akkor hogy került Vuhanba? A másik dolog: eddig azt írta több külföldi független hírportál is, hogy Fauci finanszírozta a vuhani labort, és konkrétan leírták azt is mély országok barlangjaiba jártak denevér ürüléket gyűjteni. Most akkor melyik az igaz?

Imre Budapesti
Imre Budapesti
2 ani în urmă

Lehetett párhuzamos „fejlesztés” is.