Aktuális

Német tudósok figyelmeztetése: a maszkokról tulajdonképpen veszélyes vegyi hulladékot lélegeznek be az emberek!

Igaz, hogy a vírusok ellen nem védenek, de bizonyítottan rákkeltő vegyi anyagokat tartalmaznak az arcmaszkok. Pár hete elterjedt, hogy sokan a maszkokban élő parazitákat fedeztek fel. Ezeket az állításokat a fősodratú média és a hivatalos covid-szószólók azonnal igyekeztek cáfolni,s   konteónak nevezték, azt állítva, nincs semmilyen tudományos bizonyíték erre, mert a férgeknek vélt valamik valószínűleg  „csak” mikroszkopikus műanyag szálak.

Azonban most már tudományos érvekkel, komoly laboratóriumi vizsgálatok során kiderül lassan, hogy azok a maszkok, melyeket az emberekre kényszerítenek a covid-terrorizmus ideje alatt a parazitáknál is veszélyesebb vegyi anyagokat tartalmaznak, s a maszkokról leváló kicsi műanyagrészecskék belélegzése komoly tüdő és szív problémákat idézhet elő.

Miután a mérgező vegyi anyagok nyomait mutatták ki a kereskedelemben forgalomba hozott és a covid törvények által kötelezővé tett, a tömegek által használt maszkokban, német tudósok laboratóriumi elemzések után rámutattak arra:  ” Amit a szájunkon és orrunkon keresztül belélegzünk ezekről a maszkokról , az tulajdonképpen veszélyes kémiai hulladék „ – mondta az  EVZ .

Az előzetes vizsgálatok során olyan kémiai vegyületek nyomait találták a maszkok anyagában, amelyek alkalmazása egészségügyi és környezeti okokból egyaránt be van tiltva. Közéjük tartozik a formaldehid, egy olyan vegyi anyag, amelyről ismert, hogy égő érzést okozhat a szemben, az orrban és a torokban, illetve köhögést, zihálást és hányingert válthat ki.

Bizonyított, hogy a hosszú ideig viselt maszkok komoly egészségügyi problémákat okoznak.

Michael Braungart professzor, a hamburgi Környezetvédelmi Intézet igazgatója olyan a kereskedelemben forgalmazott kapható maszkokon  végzett vizsgálatokat, amelyek kiütéseket okoztak sok embernél. A professzort érdekelte, mi is válthatja ki ezeket a kellemetlen allergiás reakciókat, ezért komoly vegyi elemzésnek vetették alá a tömegesen forgalmazott világoskék arcmaszkokat.

” Amit a szájon és orrunkon keresztül lélegzünk be ezekről a maszkokról, az tulajdonképpen veszélyes vegyi hulladéknak számít. ” – fogalmazott  a vizsgálatok eredményeit összegezve Braungart professzor.

” Őszintén szólva nem számítottam például arra, hogy a fluorozott szénhidrogének megtalálhatók egy műtéti maszkban, de laboratóriumunkban speciális módszerekkel rendelkezünk ezeknek a vegyi anyagoknak a könnyű felismerésére, és azonnal azonosítani tudjuk őket ” – mondta Dr. Sedlak, egy másik orvosszakértő, aki szintén a p(l)andémiás helyzetben kötelezővé tett „védőmaszkok” összetételét tanulmányozta.

„Az az érzésem, hogy ezeket a veszélyes anyagokat szándékosan alkalmazták a maszkok gyártásánál, ezek a vegyszerek ugyanis az arcra, az orra, a nyálkahártyára vagy a szemre igen károsak.” – mondta Sedlak.

Márpedig ha a tudós kutató igazat mond, akkor maguk a maszkok azok, amik előidézhetnek egy olyan tünet együttest, melyre aztán könnyen rá lehet sütni azt, hogy a covid jelei.

És bár ilyenkor a covid-terror kiszolgáló bábjai a legismertebb és legfelkészültebb orvosokat és kutatókat is konteósoknak nyilvánítják, egyből felvetődik a kérdést, vajon miért is kell a vírusvédelemre alkalmatlan arcmaszkokat kötelezővé tenni az embereknél, ha azok nemhogy védenék az egészséget, de ártanak annak? ( Forrás: Românii Liberi )

 

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile