A MÁTRIX ÁRNYÉKÁBAN, Aktuális, Kultúra

Nevetséges vagy ijesztő? : Az elit egyetem zenekara önszántából nem veszi le a rabszolgaság bélyegét: a covid-maszkot – Fúvósok maszkban, egy lyukon fújják a levegőt ki és nyilván azt hiszik ez így tudományos

Az emberi butaság kultúrtörténetének újabb és újabb fejezetét termeli ki a kamu pandémiával együtt megrendezett emberidomítás. A Yale Egyetem diákzenekara a jelek szerint nem hajlandó levetni az arcpelenkákat, a hírhedt „covid-maszkokat”, annak ellenére, hogy az egyetem a múlt hónap végén lazította a maszkhordási kötelezettséget.

Az ismert amerikai egyetemen 2 évig kötelező volt a beltéri maszkhordás, ezt március 10- én törölték el, azonban megdöbbentő módon, legalábbis a közzétett hírek szerint, maguk az egyetemi hallgatók és oktatók kérvényezték, hogy tartsák meg a maszkhordási kötelezettséget, mert állítólag félnek az újabb járványtól.

A járvány kezdete óta még a Yale-i rézfúvós és fafúvós zenészeket is látták lyukkal ellátott maszkot viselni, miközben hangszeren játszottak.

Március 10- tól tehát nem kell, maszkot hordjanak a híres egyetemen, azonban mint azt a megosztott felvételekből látjuk az egyetemi zenekar csak azért is maszkosan lép fel és zenél.

Megszokták a maszkot?

Szeretik a maszkot?

Nem szeretnek szabadon lélegezni?

Mi az ördög zajlik vajon a fejükben?

Megdöbbentő ezt figyelni, hiszen azon túl, hogy hivatalos orvosi jelentések igazolták, hogy a kötelező maszkhordatás tulajdonképpen egy átverés, egy lélektani manipuláció volt, az emberi akarat megtörésére irányuló aljas manőver és abszolút semmilyen védelmet nem nyújt semmilyen vírusfertőzés ellen. Maga  a COVID-nagymester Anthony Fauci is kénytelen volt nyilvánosan elismerni, hogy a maszkhordási kötelezettség egy hatalmas hazugság, aminek nincs semmilyen orvosi alapja.

A józanul gondolkodó ember nyilván nehezen dönti el, nevessen vagy meghökkenjen a látványon, ahogy egyetemen, ráadásul egy elit egyetemen tanuló, értelmesnek vélt fiatalokból álló banda úgy lép fel, hogy az arcukra rakják az arctakaró rongyot, de lyukat vágnak a fúvós hangszereknek azon és bekötött szájjal, a rabszolgaság szimbólumával meggyalázott emberségükön fújnak bele a levegőbe mindent a tüdejükből.

Lássuk be akárki találta ki ezt a COVID19 emberiség ellenes manővert, értette a dolgát, hogyan lehet a hiszékeny és gondolkodni nem akaró embereket egy jól idomítható, beszélő, sőt akár muzsikáló főemlőssé degradálni.

 

Forrás: National Time

 

 

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile