Aktuális, Tények mögött a lényeg

Nocsak, megfelelő helyre kerültek a Covid19 kísérleti szérumok? – 1 millió adagnyi lejárt, az afrikaiakra tukmált adomány vakcinát zúztak be buldózerrel Nigériában (+VIDEÓ)

A vakcina őrülettel terrorizált világban egyre furcsább dolgok villantják fel, hogy az egész Covid19 hadjárat és az ehhez kapcsolt erőszakos vakcina háború fonákságait, bizonyítva a tényt, hogy mennyi hazugság, félrevezetés sorakozik a 2 esztendeje tartó covid-őrületben. Nigériában például buldózerrel zúztak össze 1 millió adagnyi AstraZeneca jelzésű génterápiás kísérleti szérumot, melyet az afrikai ország úgymond „adományként” kapott.

A bezúzott covid vakcinák szavatossági ideje állítólag lejárt, és az afrikai közegészségügyi hatóságok ezért zúzták be azokat, hogy így is megmutassák a lakosságnak nem a lejárt vakcinákat kapják az emberek. Hogy mi a valóság, azt persze egyelőre senki nem tudja vagy nem veri nagydobra, mint ahogy  az is talány, hogyan jár le ilyen hamar az alig egy esztendeje forgalomba helyezett szer, miközben egy  védőoltás szavatossági ideje  minimum 3-4 év?

Az EU-ban a C19  genetikai szérum, mely csak a propagandában szerepel „védőoltásként”, mert valójában, orvosi és immunológiai szempontból ez nem nevezhető védőoltásnak, olyan szerződésekkel lett forgalomba helyezve a tagállamokban, melyek  még az Európai Parlament képviselői előtt is titkosítva vannak.

A Reuters hírügynökség által Abujában készített felvételen látszik, ahogyan hatalmas mennyiségű lejárt AstraZeneca-vakcinát semmisítettek meg a szerdai nap folyamán. A hatóságok a látványos, buldózeres megsemmisítést azzal magyarázták hogy a lakosságot akarták megnyugtatni ezzel, hogy nem lejárt vakcinákat kapnak:

 

„Sikeresen kivontunk a forgalomból 1 066 214 dózisnyi AstraZeneca-vakcinát. Betartottuk a nigériaiaknak tett ígéretünket, hogy átláthatóan bánunk a vakcinákkal. Ez a megsemmisítés egy jó lehetőség, hogy a nigériaiak bizalmát megtartsuk a hatóságokkal szemben.” – idézte a közleményt az RT.

A nigériai egészségügyi szakhatóságok azt is közölték, hogy gyakorlatilag annak ellenére rájuk kényszerítették a hatalmas mennyiségű vakcina átvételét, hogy mindenki tisztában volt vele Európában, hogy azok két hét múlva lejárnak. Felvetődik tehát a kérdés, valóban az afrikaiak, a „szegény, oltatlan harmadik világ”lakóinak egészsége miatt aggódnak, vagy hatalmas panamákat és semmibe vett emberi életeket számlálnak az egész covid-őrület poklában ezzel is?

Summa summarum, akármilyen panama is lapul a buldózer elé vetett, megsemmisített Astra Zeneca féle C19-es biológiai fegyverek mögött, talán leszögezhetjük, valójában ez a helyes alkalmazási módja ennek a szernek és nem az, hogy injekciós tűvel benyomják olyanokba is, akik nem akarják ezt beadatni, de a zsaroló kormányok másként ellehetetlenítik az életüket. Így egész biztosan nem okoz senkinek súlyos mellékhatásokat és nem hal bele senki.

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile