Társadalom

Nyilvánosan oltakozott a propaganda show kedvéért az indiai „vakcina nagykövet”, aztán az oltás utáni nap belehalt a vakcina szövődményeibe

Tamil Vivek 59 éves igen népszerű színész volt Indiában, s népszerűségét kamatozandó a covid19 propaganda show idején felvállalta, hogy India egészségügyi nagykövete a covid-vakcina indiai arca lesz, míg a szupervakcinákkal nem gyűrik le a fránya járványt.

Ahogy ezt a dübörgő oltáspropaganda PR-sai megszervezték Vivek covid-ellenes vakcinával való beoltására valóságos show-r szerveztek, a színész tévékamerák előtt oltatta be magát a Covaxin féle szerrel.

Az oltást követően azonban a vakcina-sztár sajnálatos módon rosszul lett, azonnal be kellett utalni egy Chennai városában levő kórházba. Azonban ott  sem lett jobban és két nappal az oltás beadatása után szívleállás következtében elhunyt. A színész követői, rajongói, akik közül sokan nyilván ennek a kampányshow-nak a kedvéért szánták volna rá magukat a covid-oltás beadatására, most teljesen össze vannak zavarodva, írja a GreatGameIndia.

Az indiai oltás-biznisszel foglalkozó politikusok persze  szeretnék, úgy beállítani a halálos malőrt, hogy annak semmi köze nincs  az oltáshoz, azonban az orvos szakértők szerint, ez nehezen hihető, ugyanis a színész  pár órával a vakcina beadása után lett rosszul, addig semmi baja nem volt.

A kórház, ahol megpróbálták megmenteni, egyelőre annyit közölt a sajtóval, hogy a vakcina indiai arcának szív-koszorúere egy vérrög miatt tömődött el teljesen, de nem bizonyítható, hogy mindezt a vakcina okozta volna.

A színész oltás utáni gyanús halála után tüntetések szerveződtek India több városában, követelve, hogy a hatóságok mondják meg az igazat a covid-járványról és az oltásokról is.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile