Aktuális, GREAT RESET

OKNYOMOZÁS: A COVID GYÓGYSZERMAFFIÁK: Hogyan szervezték meg az Európai Unióban a COVID-diktatúrát és vakcina-népirtást: OLASZORSZÁG, ahol a legdurvább oltás-terrorizmus zajlott

USRULA VON DER LEYEN ÉRDEKÜTKÖZÉSEI, ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGEI – Az eddigi bizonyítékok alapján az új olasz miniszterelnök, Giorgia Meloni is benne volt vastagon a vakcina-terrorban!

Ma már nyilvánvaló, hogy az Európai Uniónak nevezett globalista bűnbanda a modern Európa sírásójaként jelentős szerepet vállalt fel a GREAT RESET féle sátánista projekt COVID19  részében is. Nyugat Európa elérkezett oda, hogy a Nyugat-Római birodalom példáját követve (mert a történelem tényleg ismétli önmagát!)  eljutott az összeomlásig. Persze ez sem véletlen, hiszen a „nagy liberalizmusnak” nevezett értékrend-romboló projekt révén a Nyugat Európai társadalom tartását, értékeit sikerült sosem látott módon szétverni.

Ez a hadjárat elsősorban a fehér, keresztény európai embereket vette célba, magát a keresztény családmodellt, ami az európai társadalomban az egyik fő védelmi bástyája a polgároknak.

Láttuk a migráncs-inváziót, a szivárványosra mázolt buzi-lobbi burjánzását, majd berobbant a nagy népirtás, amit a tudatosan elkövetett néppusztítás forgatókönyvében “világjárványnak” hazudtak.

Ami Európát, magát az Európai Uniónak nevezett neomarxista-sátánista tömörülést illeti, evidens , hogy vezetőiknek oroszlánrésze volt az egész vakcina-genocidum kivitelezésében.

Azonban ma már eljutottunk szerencsére oda, a COVID-terror cenzúrája után, hogy oknyomozók, tudósok, politikusok kutatják a valóságot, hogy annak függvényében az emberiség jogos önvédelemre hivatkozva felállíthassa a nyilvános bitófákat  a nemzetek gyilkosai, azaz a „politikai vezetők” számára.

Az EU egész területén az oknyomozás szerencsére folyik, folytatódik, és ez teszi lehetővé, hogy letisztázzuk a képletet, azaz a népirtás tényét.

Magyar emberként megjegyzem, nagyon megdöbbentőnek tartom, hogy az egész EU területén az Orbán Viktor vezette csonkahonban zajlott/zajlik a legsötétebb  COVID-terrorizmus. És itt a legnehezebb volt hozzájutni a bizonyítékokhoz. Sehol nem volt ennyire elhallgattatva, elnyomva, megfélemlítve vagy simán átverve a nép, mint a jelenlegi Magyarországon. A sajtó 99 százaléka a kormány kezében van, s így Magyarországon egész különleges szerep jutott a COVID-náciknak.

A magyar Orbán-kormány ugyanis évek óta megdöbbentő bűnszövetségbe van összefonódva a magyar gyógyszergyártó cégekkel, s ezt a banánköztársaság és a szicíliai típusú maffiaállam kereszteződésére emlékeztető „fideszes” kormányzást jól kamatoztatták a COVID19- féle tömeggyilkosság során is.

Erre egy külön átfogó cikkben térek ki, most azonban kezdjük Nyugat Európa másik országával, Itáliával.

A teljes cikket ITT olvashatja el. 

Iratkozzon fel a Substacken hírlevelemre, és ha tetszett a cikk lájkolja, de hozzászólásokat, észrevételeket is szívesen látok a cikkek alatt.

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile