Aktuális, GREAT RESET, Tények mögött a lényeg

OKNYOMOZÁS:Tisztázzuk végre, az emberekbe oltott COVID-szérum valóban egy globális szintű nanotechnológiai emberkísérlet, mely révén ki akarják építeni a”testek internetét! SEMMI KÖZE A VÉDŐOLTÁSHOZ!

26 kutatócsoport elemezte a COVID-szérumokat smind megállapították, a szerfémes nanorészeket juttat az emberi testbe

Az elmúlt két esztendő COVID19 terrorja alatt mindazokat, akik megpróbáltak valós tudományágakra támaszkodni és ezek segítségével választ kapni a hivatalos hazugság-áradatokból fakadó kérdésekre, a neo-marxista, covidnáci ideológia gondolat-csendőrsége azonnal “konteósnak”, hazudozónak vagy fantasztának minősítette vagy csak egyszerűen cenzúrázta (fact check), azonban ma már a bizonyítékok tükrében úgy véljük, eljött az ideje annak, hogy az Olvasó elé tárjuk azokat a valós tényeket, melyek  mai napig  „titkos tanokként” vannak kezelve, s aki foglalkozni mer ezekkel a covid-inkvizició azonnal lecsap rá.

Az alábbi tanulmányból akár a laikus is megértheti, hogy amit az emberi szervezetbe juttatható, ültethető nanó-részecskékről és mikro chippekről hallani, egyáltalán nem a „konteó” kategória, ugyanis ilyen kísérletek már régóta folynak azoknak a cinkos politikai kormányok mögött lapuló globalista érdekcsoportok megbízásából, melyek egy „Új Világrendet” (New World Order, Great Reset, Build Back Better) , emberi bió-robotokat (filmekből is ismert cyborgokat) képzelnek el a normális, Isten által Teremtett,  földi, emberi társadalom helyére.

A Pfizer fiolákban gyakran előforduló szerkezetek:

Mik lehetnek ezek?

A teljes cikket ITT olvashatja el. 

Iratkozzon fel a Substacken hírlevelemre, és ha tetszett a cikk lájkolja, de hozzászólásokat, észrevételeket is szívesen látok a cikkek alatt.

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile