Aktuális, Belpolitika

Oltás – second hand, garázsvásárt tartanak a covid vakcinákból: Tovább  kupeckedik a román kormány a lassan szavatossági idejét  vesztett, be nem adott  kísérleti covid-oltásokkal

Egyre átláthatatlanabb az egész  vakcina-biznisz, ami fő mozzanata a román kormány működésének is, mióta a világra szabadították ezt a p(l)landémiás őrületet. Mivel a romániai emberek nagy része az agresszív propaganda ellenére sem hajlandó beadatni magának a több mint gyanús, még 2 évig kísérleti szakaszban levő géntechnológiás szereket, azok szép lassan rárohadnak a kormányra, ugyanis lejár a szavatosságuk.

Ezért a román kormány illetései most éppen „garázsvásárt” tartanak a kísérleti szerek kiárusításából, noha az egész biznisz átláthatatlan, nem tudni mennyiért vették meg ezeket a vakcinákat, mennyit fizettek ki az árából,mennyit nem, egyáltalán van e joguk tovább adni a kísérleti vakcinákat?

Andrei Baciu egészségügyi államtitkár tájékoztatása szerint Románia eddig 1.170.000 adag vakcinát adott el Dániának, a Moldovai Köztársaságnak több mint félmillió adagot, Ukrajnának 100.800, Argentínának 30.000, Szerbiának 50.400 adagot.

Az államtitkár szerint ez a ‘túlélés reményét’ jelenti azon oltások esetében, amelyek közel állnak a lejárati határidőhöz, augusztus végén például 1.400.000 adag vakcina fogja szavatosságát veszíteni. „Fontos a készletek hatékony menedzsmentje’”- tette hozzá, bár nem magayrézta meg, hogy ez a zagyva mondat igaziból mit is jelent.

Az oltáskampányt irányító országos bizottság alelnöke azt is elmondta, hogy július 26-ig 17.662.029 adag vakcina érkezett az országba, és jelenleg 6.048.043 adag vakcina van raktáron. Az is kérdés, mi a bánatért vásárolják egyfolytában, ha egyáltalán fizetnek ezért, a kísérleti vakcinákat, ha látják, hogy az emberek nem hajlandóak azt beadatni? Valószínűleg ez a kiadott, globalista-sátánista forgatókönyv  parancsba adott szcenáriója, mely alól, hű vazallussokként a román kormány vezetői sem térhetnek ki.

Forrás: Agerpres

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile