Aktuális, Külpolitika

Oltási botrány forrong Szlovéniában a covid-vakcinák kapcsán – Az oltószérum üvegcséin egy oltóközpontban dolgozó főnővér szerint “Placebo”, “Vax” vagy “KILL SHOT” kódszámok szerepelnek! (+VIDEÓ)

Furcsa állítások szivárogtak ki a covid-oltások kapcsán Szlovéniában. Ha ezek igaznak bizonyulnak,  tisztázhatnak sok olyan kérdést, amit a megvezetett emberiség jelenleg nem ért a génterápiás kísérleti szérumok kapcsán. Fény derülhet a gigantikus, génterápiás  emberkísérletre, mely valójában lapul a nagy oltakozási kampány mögött.

November 20-án, szombaton az szlovéniai Egyetemi Orvosi Központ, Ljubljana Klinikai Központjának főnővére, aki az oltóanyag  beadásával foglalkozik és irányítja az emberek beoltását, helyi sajtóhírek szerint felmondott állásából,  majd a tévé nyilvánossága előtt különböző  oltószeres ampullákat mutatott meg és elmondta, mit tud és miket tapasztalt ezekkel kapcsolatban az oltáskampány során.

Az eset azért is egyedi, mert a hatóságok minden országban szigorúan ügyelnek arra, hogy az állítólagos vakcinákat tartalmazó ampullák ne jussanak ki az  ellenőrzött oltóközpontokból. Azt sem tudni, hova jutnak a beadott  szérumokat tartalmazó, kiürült üvegcsék.

A szlovéniai főnővér megmutatta az összegyűlt újságíróknak az oltást tartalmazó üvegcsék címkéin  levő sorszám kódokat, amelyek mindegyikén az utolsó szám az 1, 2 vagy 3 , majd elmagyarázta a számok jelentését:

 

  • Az 1-es szám a placebót, a sóoldatot jelenti.
  • A 2-es szám a klasszikus mRNS “vakcina”.
  • A 3-as szám az ONC-gént tartalmazó RNS-pálca, amely az adenovírussal rokon, és amely többek között hozzájárul a rák kialakulásához.

Ezeknek, akiket olyan fiolából szúrnak be, amelynek kódja a 3-as számra végződik, azt mondja, hogy akik kaptak belőle, azoknál 2 éven belül lágyrészrák alakul ki. Elmondta, hogy személyesen volt szemtanúja az összes politikus és mágnás oltásának, és mindannyian az 1-es számú készítményt kapták.

A médiának természetesen azonnal kiadták a parancsot , hogy teljesen hallgassa  el ezt a történetet, és jelenleg is heves erőfeszítések folynak az információ visszaszorítására.

A globális, erőszakos oltáspropaganda kapcsán annyi már  a megmagyarázhatatlan, ellentmondás, hogy lássuk be simán belefér ez a feltevés is a választ követelő kérdések sorába, és talán megmagyarázná a furcsa mellékhatásokat és ezt az egész sátáni színjátékot, mely a hatalmas oltási propaganda kísérlete mögött zajlik.

 

 

Forrás: Hall Turner Radio 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile